Εμφιετζόγλου για Πατρών - Πύργου: "Πείστε την κυβέρνηση να κάνει το νόμιμο κι εγώ θα τελειώσω το έργο ένα χρόνο νωρίτερα"

 

Ο Πρόεδρος της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Α.Ε. μίλησε στο ΙΟΝΙΑΝ στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαπρακά και αναφέρθηκε στο έργο του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος. 

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εξαπέλυσε βολές κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και προειδοποίησε για καθυστέρηση του έργου της Πατρών Πύργου μέχρι το 2028 αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός.

"Θα προσφύγω στην δικαιοσύνη για να κυρηχθεί παράνομη η ενέργεια του υπουργείου υποδομών ενώ το ίδιο θα πράξω και προς το Ευρωπαικό Δικαστήριο αν ισχύσει η παράταση χρηματοδότησης μέχρι το 2028" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μηχανικής. 

Ο ίδιος  προτρέπει τους κατοίκους των δύο νομών να πείσουν την κυβέρνηση να κάνει το νόμιμο με την υπόσχεση να τελειώσει το έργο ένα χρόνο νωρίτερα.

"Είναι στο χέρι τους να το πετύχουν. Εγώ θα τελειώσω το έργο το 2022, ένα χρόνο νωρίτερα από τη συμβατική υποχρέωση. Ο,τιδήποτε άλλο σημαίνει περιπέτειες, μεγάλες οικονομικές ζημίες, ατυχήματα και θανάτους".

Η συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή "Χαμηλή Πτήση"

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ