Πως πρέπει να τοποθετήσετε τον γωνιακό καναπέ για να «δείξει» ο χώρος σας

 

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές είναι αυτοί που αγοράζουν γωνιακούς καναπέδες για να ξεμπερδεύουν με ένα και μόνο έπιπλο, με την περιοχή που ονομάζουμε καθιστικό!

Οι γωνιακοί καναπέδες βρίσκονται σε μεγάλες προσφορές στην αγορά και αν ψάξει κανείς μπορεί να βρει και καταστήματα που δέχονται παραγγελίες για να κατασκευάσουν εξαρχής τον γωνιακό καναπέ της αρεσκείας του κάθε καταναλωτή.

Είναι ιδανική επιλογή και για τη δική σας ξεκούραση και για την φιλοξενία πολλών φίλων, μιας και σε χωρητικότητα μπορούν να καθίσουν έως και 6 άτομα.

Αφού αγοράσετε τον γωνιακό καναπέ, μετά έρχεται στο προσκήνιο, το επόμενο κεφάλαιο, το οποίο είναι «που θα τοποθετηθεί ο καναπές στον χώρο, ώστε να είναι λειτουργικός;».

Σημαντικό tip: Πριν αγοράσετε τον καναπέ είναι πολύ σημαντικό να έχετε μετρήσει τις διαστάσεις του χώρου σας, για να είστε σίγουροι ότι ο καναπές που θα αγοράσετε θα ταιριάζει ακριβώς και δεν θα εξέχει.

Μία πολύ όμορφη ιδέα είναι ο καναπές σας να τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ακουμπάει σε δύο τοίχους, δηλαδή να μπει σε μία γωνία.

Πολύ διαδεδομένο, είναι να χρησιμοποιήσετε τον καναπέ σας σαν διαχωριστικό αν το σαλόνι και η κουζίνα είναι ενιαίος χώρος.

Η θέση του καναπέ ως γνωστόν μπορεί να καθοριστεί από την τηλεόραση. Γι’ αυτό και χρειάζεται να παρατηρείτε που είναι η καλύτερη θέση ώστε όσοι κάθονται στον καναπέ να μπορούν να μπορούν να βλέπουν τηλεόραση.

Για να πάρετε όμορφες ιδέες διακόσμησης, δεν έχετε παρά να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των επίπλων Alfa Saloni στη Θεσσαλονίκη.