Πάτρα: Τελετές ορκωμοσία σήμερα στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιου

Και Απονομές Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Τελετές Ορκωμοσίας και Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης των Σχολών Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας και Εφαρμοσμένων Τεχνών, σήμερα 11 Ιανουαρίου 2020 στην πόλη της Πάτρας.

Στις Τελετές παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο ΑντιπρόεδροςΔιοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΑΠ, Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ιδρύματος, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης καθώς και Διευθυντές Προγραμμάτων.

Πιο συγκεκριμένα το παρών έδωσαν η Διευθύντρια του Προγράμματος ΦΥΕ, Καθηγήτρια Μαρία Χατζηνικολάου, ο Διευθυντής του Προγράμματος ΠΛΗ,Καθηγητής Δημήτριος Καλλές, του Προγράμματος ΚΠΠ, Καθηγητής Κυριάκος Μπουρίκας, του Προγράμματος ΑΣΠ, Καθηγητής Ιωάννης Μουρτζόπουλος και του Προγράμματος ΔΙΠ και μέλος της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητής Βασίλειος Κωστόπουλος.

Το ΕΑΠ συγχαίρει τους απόφοιτους και εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους, καθώς οι σπουδές στη διά βίου μάθηση είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου θα ακολουθήσουν οι Τελετές των Σχολών Ανθρωπιστικών Επιστημών και Κοινωνικών Επιστημών στην πόλη της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης