Γερμανία: 15χρονος βρέθηκε κλειδωμένος σε ντουλάπα παιδόφιλου

ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΡΙΛΕΡ

Ήταν 11 Ιουνίου 2017 που ο 13χρονος τότε Μάρβιν έδωσε τα τελευταία σημεία ζωής. Επί 2,5 χρόνια είχε εξαφανιστεί και παρά τις επισταμένες έρευνες και την εκτεταμένη αναζήτηση οι Αρχές δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Και εκεί που η Αστυνομία είχε εγκαταλείψει κάθε ελπίδα, άνδρες των ειδικών δυνάμεων εντόπισαν τον 15χρονο πλέον κλειδωμένο σε μια ντουλάπα σε σπίτι όπου πραγματοποίησαν έφοδο.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι του 44χρονου άνεργου εργάτη Λαρς Χ. με μια πληροφορία ότι έχει αρχεία παιδικής κακοποίησης και είναι ύποπτος για διακίνηση του πορνογραφικού υλικού. Μαζί τους είχαν και εκπαιδευμένο σκύλο.

Στην αναζήτηση του διαμερίσματος, στην πόλη Recklinghausen, περίπου 60 μίλια βόρεια της Κολονίας, βρέθηκαν χρησιμοποιημένες πάνες, ενώ η μυρωδιά των ούρων ήταν τόσο έντονη που οι αστυνομικοί έπρεπε να ψάχνουν στον χώρο φορώντας μάσκες. Όταν ξεκλείδωσαν την ντουλάπα, μέσα, βρήκαν όρθιο να στέκεται το αγόρι.

Οι γείτονες είπαν στις γερμανικές εφημερίδες ότι δεν είχαν δει ποτέ τον έφηβο, αλλά συχνά άκουγαν τις φωνές του άνδρα από το διαμέρισμά.

Ο 44χρονος τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος για τη διακίνηση υλικού παιδικής κακοποίησης. Οι αστυνομικοί τόνισαν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις πως ο έφηβος κρατείτο με τη βία. Όταν εξαφανίστηκε ήταν υπό την επιμέλεια τοπικών Αρχών. Ο έφηβος διέμενε σε κέντρο περίθαλψης μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Έφυγε από το κέντρο αποχαιρετώντας τους επιμελητές του και πήγε να συναντήσει τους φίλους του στο κέντρο της πόλης. Έστειλε το τελευταίο μήνυμα στο WhatsApp στις 11.37 το πρωί και μετά έκλεισε το τηλέφωνό του.

Η 53χρονη μητέρα του τον είδε ενώ νοσηλεύεται στην ψυχιατρική μονάδα. "Είμαι τόσο εξαντλημένη" είπε η γυναίκα. "Μου επέτρεψαν να μπω στο δωμάτιο και να περάσω δέκα λεπτά μαζί του. Είναι κι αυτός εξαντλημένος. Μου είπε 'μαμά, ήμουν κλειδωμένος για δυόμισι χρόνια και δεν μπορούσα να πάρω αέρα'. Με κράτησε σφιχτά και άρχισε να τρέμει. Μου είπε 'μαμά, πάρε με σπίτι'. Ήταν σε άθλια κατάσταση όταν βγήκε από το διαμέρισμα. Ακόμη φορούσε τα ίδια ρούχα από την ημέρα της εξαφάνισής του. Κλάψαμε και οι δύο. Έπιασε το χέρι μου και δεν το άφηνε", πρόσθεσε συγκλονισμένη η γυναίκα.

Ο Λαρς Χ. και ένας 77χρονος άνδρας, που φέρεται να είναι ο πατέρας του, συνελήφθησαν. Ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος αλλά ο 44χρονος παρέμεινε υπό κράτηση. Δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα απαγγελθούν κατηγορίες.

Πηγή: Daily Mail, Πηγή φωτό: DPA/PA

Διαβάστε επίσης