Τρίτεκνοι Αχαϊας : Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό από το Κοινωνικό Μέρισμα

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Αχαϊας  διοργανώνει σήμερα συνέντευξη τύπου για να εκφράσει δημόσια την αγανάκτηση των Τρίτεκνων οικογενειών της πόλης μας:

1)      γιατί η κυβέρνηση  και ο Πρωθυπουργός με τις τελευταίες νομοθ. ρυθμίσεις απέκλεισαν  τις πολυμελείς τρίτεκνες οικογένειες από τις  κοιν .παροχές ( ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΣΜΑ) ,ενώ αντίθετα για μια μικρή ομάδα –προφανέστατα όχι φτωχή- ,για αυτή των πολύτεκνων που κατέχουν αυτοκίνητα άνω των 2000 cc, έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά ευαισθησίας. Πρόκειται για ρύθμιση που αφορά πολύ λίγους ( πόσοι είναι άραγε αυτοί ;;;) πλούσιους πολύτεκνους (μάλλον παρατρεχάμενους των κυβ. μηχανισμών).Σίγουρα δεν αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία των φτωχών πολύτεκνων οικογενειών, που όντως η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει! Η βιασύνη για τους πλούσιους και η αδιαφορία για τους φτωχούς είναι ένα φοβερό μήνυμα, που προδίδει κοινωνική αναλγησία

2)      γιατί ο Πρωθυπουργός και  τα κυβ. στελέχη  όλη τη μετεκλογική περίοδο σιωπούν για το μεγάλο εθνικό μας πρόβλημα, τη δημογραφική πτώχευση της χώρας, κάτι που σημαίνει ότι η αντιμετώπισή του δεν είναι στις προτεραιότη-τές τους . «Κανονικότητα» δεν είναι να αγνοούν τα δύσκολα ,τα εθνικά κρίσιμα ζητήματα και να σπεύδουν για τους  κομματικούς διορισμούς. Αυτές οι προτεραιότητες μας πτώχευσαν!!

3)      Η  ΤΡΙΤΕΚΝΗ οικογένεια είναι σήμερα μια πολύτεκνη οικογένεια που η πολιτεία την αγνοεί, παρόλο που συμβάλει θετικότατα στη δημογραφική αναζωογόνηση της χώρας!

Της αξίζει ΕΠΑΙΝΟΣ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ και όχι  κυβερνητική ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ