Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες σαν beauty expert

 

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ιδανικές αν θέλεις τονίσεις το βλέμμα σου και να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Και, αντίθετα με ό,τι πιστεύεις, η εφαρμογή τους δεν είναι δύσκολη!

Δες πώς θα βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια με τις συμβουλές των ειδικών:

Αφού πρώτα έχεις βάλει την σκιά ματιών, αλλά πριν να βάλεις και το eyeliner, ευθυγράμμισε την ταινία στην γραμμή των βλεφαρίδων σου για να σιγουρευτείς ότι έχουν το σωστό μέγεθος.
Στη συνέχεια κόψτε τις βλεφαρίδες για να ταιριάξουν ακριβώς στο μάτι σας.
Αν και πάλι είναι λίγο μεγαλύτερες από τη γραμμή των βλεφαρίδων σας, τις κόβετε από την εξωτερική γωνία πάντα, λόγω του ότι υπάρχουν μικρότερες τρίχες προς την εσωτερική γωνία του ματιού που εξασθενούν βαθμιαία.
Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσεις την ειδική κόλλα κατά μήκος του μαστιγίου των βλεφαρίδων.
Χρησιμοποιήστε μαύρη κόλλα αντί για άσπρη μιας και η μαύρη όταν στεγνώνει δένει αρμονικά με μια επένδυση μαύρου χρώματος πάνω στο μάτι.
Έπειτα,άφησε την κόλλα να στεγνώσει λίγο πριν τις τοποθετήσεις.
Ο καλύτερος τρόπος είναι να κρατήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες με ένα τσιμπιδάκι και να τις φυσάς ελαφρά ή να τις ζεστάνεις για πέντε δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο, όταν βάζετε την ταινία επάνω, εφαρμόζουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες αντί να σου γλιστράνε.
Τοποθετήστε το τσιμπιδάκι στο κέντρο του μαστιγίου των ψεύτικων βλεφαρίδων και βάλε την ταινία επάνω στη γραμμή του ματιού. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να τις πιέσεις όσο πιο πολύ γίνεται για να εφαρμόσουν τέλεια επάνω στη γραμμή.
Απλώστε αρκετή μάσκαρα επάνω στις βλεφαρίδες σας για να κλειδώσετε και τις δύο, ψεύτικες και αληθινές μαζί και να τις κάνει να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο με τον όγκο τους.
Μόλις τελειώσεις με την τοποθέτηση των βλεφαρίδων να το χρησιμοποιήσεις, ούτως ώστε να καλύψεις το χρώμα της κόλλας που θα έχει απομείνει, αλλά και για να τονίζεις το σχήμα των ματιών.


Διαβάστε επίσης