Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος να προστατεύσεις τις βλεφαρίδες σου

 

 

Ακόμη κι αν δεν φοράς ίχνος μακιγιάζ είναι σίγουρο πως τονίζεις τις βλεφαρίδες σου με μια στρώση μάσκαρα. Αν πάλι είσαι fan του full make up και μάλιστα καθημερινά τότε μάλλον τις ταλαιπωρείς περισσότερο απ’ ότι πρέπει.

 Θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική αν θέλεις να παραμείνουν λαμπερές, υγιής και προστατευμένες. Είναι άλλωστε στην πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου κι εκείνες που σου χαρίζουν τέλειο βλέμμα με μία μόνο κίνηση.

Τι πρέπει να κάνεις; Οι ειδικοί είναι και πάλι εδώ με ένα μικρό μυστικό που θα σε βοηθήσει πολύ. Και πιο συγκεκριμένα ένα προϊόν που υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ των μοντέλων αλλά και των make up arttists. Το lash serum. Πρόκειται για έναν ορό που θρέφει, ενυδατώνει και λειτουργεί ως προστατευτική βάση πριν από τη χρήση της μάσκαρα. 

Θα το βρεις σε συσκευασία tube και το εφαρμόζεις στις βλεφαρίδες με το ενσωματωμένο μικρό πινέλο. Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιείς και μόνο σαν μορφή θεραπείας, τις μέρες που μένεις σπίτι ή ακόμη και όταν βγαίνεις αν οι βλεφαρίδες σου έχουν τέλεια φυσική καμπύλη. 

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης