Ελένη Μενεγάκη: Η απάντησή της στα σχόλια της Ρούλας Κορομηλά για την κόντρα τους

 

H Ρούλα Κορομηλά, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη.

Από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στα σχόλια της Ρούλας Κορομηλά μέσα από την μεσημεριανή της εκπομπή στον Alpha.

«Την ευχαριστώ πάρα πολύ που το είπε, γιατί πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ στη ζωή. Έχει αξία που το λέει η ίδια και μετά από τόσα χρόνια. Πολλές φορές οι τίτλοι μπαίνουν για να μπουν και δημιουργούν μια κόντρα που μπορεί να μην υπάρχει. Η πορεία μου έχει δείξει ότι δεν μου αρέσει να προκαλώ, ούτε να δημιουργώ αντιπαλότητες, ούτε να χαρακτηρίζω και να δημιουργώ προβλήματα σε άλλους παρουσιαστές. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ο κάθε παρουσιαστής τι διαδρομή θέλει να κάνει και τι θέλει να αφήσει πίσω του, πώς θέλει να τον θυμούνται, τι είναι αυτό που θέλει να μείνει. Ο παρουσιαστής που σκέφτεται εποχιακά νούμερα, το πληρώνουν αυτό κάποια στιγμή. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να χαίρονται, αλλά στην πορεία όχι. Σε νοιάζει το μετά; Σε ενδιαφέρει ποιος θες να είσαι μέσα σε αυτό τον χώρο; Τι θα μείνει στο μυαλό των ανθρώπων», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης