Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη με τον Άρη Καβατζίκη

Καλεσμένος στο πλατό του The 2Night Show, ήταν ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο που ήταν διευθυντής στο περιοδικό «Hello» και αποκάλυψε γιατί αναγκάστηκε να πάει στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη.

«Με την Ελένη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, όταν ήμουν διευθυντής στο Hello. Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κάποια γενέθλια της κόρης της. Ήταν φωτογραφίες paparazzi που ήρθαν από πρακτορείο. Οι φωτογραφίες ήταν όμως από μια κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της από τη δημοσίευση των φωτογραφιών σε μια ιδιωτική στιγμή. Νομίζαμε ότι ήταν γενέθλια μέσα σε ξενοδοχείο, δεν το γνωρίζαμε. Το κέρδισε το δικαστήριο από ότι γνωρίζω», εξομολογήθηκε ο Άρης Καβατζίκης για τη δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη παρακολουθώντας κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της.

«Έβλεπα σήμερα στα αποσπάσματα για την κουβέντα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης για το δικό μου θέμα… Αγαπημένε μου, γλυκέ μου Άρη, σου στέλνω πραγματικά την αγάπη μου, γιατί ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδος εκείνη για εμάς, λόγω του ότι ήταν σε περιοδικό» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν έμεινα στο δικό μου, το δικό μου το ξέρω. Άκουγα τον Γρηγόρη που έλεγε διάφορα πράγματα, ότι κρυβόταν κλπ… Και σκεφτόμουν “αυτό το έχω κάνει εγώ; Ναι! Εκείνο; Ναι! Έχω κάνει κι άλλα για να κρυφτώ, πάρα πολλά”», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ