Πάτρα: Ρίχνουν το γάντι στη Δημοτική Αρχή οι αστυνομικοί για το νέο Μέγαρο-"Εμείς για κάποιους δεν ανήκουμε στην εργατική τάξη"

ΑΙΧΜΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΣΙΤΣΙΚΑ

 

 

Όπως όλα έδειχναν, ήταν ζήτημα  χρόνου να προκύψουν αντιδράσεις από την πλευρά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για το "πάγωμα" των διαδικασιών κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

Με μία αιχμηρή τοποθέθησή του στο tempo24.news ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας ρίχνει το γάντι στην δημοτική Αρχή και ζητά να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις, δεδομένου πως σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την κατασκευή του Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας. 

"Η Δημοτική αρχή δεν έχει δείξει αποφασιστικότητα για ανέγερση νέου Μεγάρου, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει βούληση της άλλης πλευράς καθώς για το Αρχηγείο η Πάτρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τέσσερα κτίρια που πρέπει να άμεσα πρέπει να ξεκινήσει η ανέγερσή τους"  σημειώνει και σε αυτό το σημείο εγκαλεί τον Δήμο Πατρέων καθώς όπως αναφέρει "με μια πρωτοφανή απόφαση από το προηγούμενο Δημοτικο συμβούλιο απαγόρευσε στην ΕΛΑΣ να κτίσει με τη δικαιολογία διαμόρφωσης  του χώρου διπλά από το Μουσείο"

Διερωτάται δε, πάντα σε σχέση με την συγκεκριμένη απόφαση, πώς μέχρι και σήμερα μετά από αρκετά χρόνια δεν έγινε καμία αξιοποίηση του χώρου

"Προκαλώ τον οποιονδήποτε να το διαπιστώσει επί τόπου" σημειώνει και προσθέτει:

"Φαίνεται οτι εμείς δεν ανήκουμε στην εργατική τάξη για κάποιους. Μας δόθηκε ένα οικόπεδο στην μίνι Περιμετρική το οποίο όπως προέκυψε έχει νομικά προβλήματα που θα καθυστερήσουν αρκετά την ανέγερση. Αναρωτιέται εύλογα κάποιος γιατί και που αποσκοπεί η άρνηση στο να γίνει το Μέγαρο στο ιδιόκτητό μας οικόπεδο, όταν η Περιφέρεια δεν έχει καμία αντίρρηση. Και αν υπήρχε κάποιος λόγος που κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει το Μέγαρο εκεί, θα έπρεπε να είχαν προτείνει ένα οικόπεδο χωρίς να συμπερτιλαμβάνονται αστερίσκοι που στην ουσία προκαλούν προβλήματα στην ανάγερση."

Τέλος προτρέπει όλες τις πλευρές να συζητήσουν και άμεσα με χρονοδιαγράμματα να βρεθεί λύση. "Τόσο το Αρχηγείο της Αστυνομίας όσο και η τοπική ηγεσία έχουν τη βούληση να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες" καταλήγει ο κ. Τσίτσικας

Διαβάστε επίσης