Τζόυς Ευείδη: Κάνω μπότοξ 3 ημέρες πριν τη δουλειά για να σώσω ό,τι μπορώ

 

Λίγες ημέρες, πριν την πολυαναμενόμη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», η τηλεοπτική Σταυρούλα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Η Τζόυς Εύειδη αναφέρθηκε στην επιστροφή της σειράς που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε, ενώ με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τον έρωτα και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Για το «Καφέ της Χαράς» είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα γίνει, επειδή συζητιόταν αλλά δεν το έβλεπα να προχωράει… Δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο ότι θα πάει καλά. Αν ξέραμε τη συνταγή της επιτυχίας θα κάναμε όλοι σουξεδάκια»

Για τις οικονομικές δυσκολίες, είπε: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά. Συχνά πάω στην τράπεζα πατάω το κουμπί και βλέπω 0 στον λογαριασμό».

Για τις σχέσεις και αν την έχουν απατήσει, η Τζόυς Ευείδη παραδέχτηκε: «Έχω φάει κέρατο, ευτυχώς δεν το είχα διαπιστώσει τότε. Μου το είπαν. Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου... Είχα σχέση με συνάδελφο στο πολύ φαύλο παρελθόν μου, δεν έχω χειρότερη φρίκη από σχέση με συνάδελφο. Παναγία μου!».

Και συνέχισε με μία αποκάλυψη: «Δεν έχω σχέση, αλλά έχω πάρα πολλά γκομενικά στο Καφέ της Χαράς, δεν αντέχω άλλο. Δεν μου λείπει καθόλου μία σχέση… Γιατί εκτός από την ανάταση που δίνει ο έρωτας, δίνει και στεναχώρια και άγχος.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης, ότι κάνει μπότοξ. «Συνήθως κάνω μπότοξ 3 ημέρες πριν τη δουλειά για να σώσω ο, τι μπορώ. Αν δεν είχα δουλειά, θα ήμουν σαν μπαμπουίνος τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης