ΕΚΤΑΚΤΟ - Τσεχία: Στους έξι οι νεκροί από πυροβολισμούς σε Νοσοκομείο - ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτοκτόνησε ο δράστης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Νεκρός είναι ο άνδρας που προκάλεσε το μακελειό σε νοσοκομείο της Οστράβα στην Τσεχία αφήνοντας πίσω του έξι νεκρούς και τραυματίες. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, προσθέτοντας πως ο δράστης είναι νεκρός, καθώς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. 

Νεότερη Ενημέρωση: Τουλάχιστον έξι είναι οι νεκροί από το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε νοσοκομείο της πόλης Οστράβα στην Τσεχία.

Ο Τσέχος Πρωθυπουργός ανέφερε ότι ο αριθμός των νεκρών ενδεχομένως να αυξηθεί καθώς ο δράστης δεν έχει συλληφθεί.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης της επίθεσης φορά κόκκινο μπουφάν.

Νεότερη Ενημέρωση: Τέσσερις νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός περιστατικού με πυροβολισμούς σε νοσοκομείο της Οστράβα στην Τσεχία, όπως αναφέρει το Reuters.

Το διεθνές πρακτορείο επικαλείται πληροφορίες της τσέχικης αστυνομίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας δήλωσε νωρίτερα ότι υπάρχουν πολλά θύματα από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε νοσοκομείο της πόλης, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων CTK, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πρώτη Ενημέρωση: Ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά θύματα από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε νοσοκομείο της πόλης Οστράβα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων CTK, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης