Τα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δυναμικά θα κυλήσει η ημέρα μας με μία Σελήνη στον Κριό, γεμάτη ενέργεια, θέληση, δύναμη αλλά και εγωισμό ή νεύρα! Καλή θέση ωστόσο, για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους, που θα έχουν συναισθηματικές χαρές!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, είσαι περιζήτητος και δημοφιλής και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις και να ενδυναμώσεις την κοινωνική σου ζωή, με ποικίλους τρόπους! Κατάλληλη ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και νέες γνωριμίες! Είσαι δυναμικός, παιχνιδιάρης, με χιούμορ και πολύ κοινωνικός, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα, στο να κατακτήσεις στόχους και να διεκδικήσεις τα όνειρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες, γιατί αργά ή γρήγορα θα πέσουν οι μάσκες και θα καταλάβεις πως για άλλη μία φορά διάλεξες το λάθος άτομο! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ερωτισμό, πάθος και μπόλικο συναίσθημα! Ωστόσο, μην προκαλέσεις κόντρες χωρίς λόγο, γιατί έτσι, χάνεις το δίκιο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε τα αυθόρμητα λάθη σε δουλειά και χρήμα! Μην θεωρείς ότι αυτά που έχεις είναι δεδομένα! Προστάτεψε ό,τι έχεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η διαίσθηση σου, είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σήμερα και ίσως είναι η ιδανική ημέρα, για να προωθήσεις μυστικά και παρασκηνιακά κάποια σχέδια σου ή και να οργανώσεις νέες τακτικές διεκδίκησης τους! Φρόντισε μόνο, να μην κοινοποιείς τα σχέδια σου και στους άλλους ανθρώπους και προσωρινά να κλειστείς στον εαυτό σου, να απαρνηθείς την κοινωνική ζωή και να επικεντρωθείς στις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ένας παρασκηνιακός ή απαγορευμένος έρωτας μπορεί να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες στιγμές! Μην ρισκάρεις υπερβολικά όμως, γιατί έρχονται αποκαλύψεις, που θα βλάψουν την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, παραμυθιάζεις τον εαυτό σου και παρερμηνεύεις την συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, περιόρισε τα λάθη που κάνεις, λόγω ασθενούς μνήμης και αφηρημάδας! Οικονομικά άρπαξε ευκαιρίες, τώρα που έχεις εύνοια και τύχη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, είναι αφιερωμένη στα φιλαράκια σου! Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων, με ποικίλους τρόπους, αυξάνεται! Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί βέβαια, να μην πιέζεις καταστάσεις και να δίνεις αγάπη ανιδιοτελώς και όχι ζητώντας συνεχώς αντάλλαγμα από τους φίλους σου! Ιδανική περίοδος, για κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να πετύχεις ενδυνάμωση της σχέσης σου, αποκτώντας νέα ενδιαφέροντα και νέους τρόπους ψυχαγωγίας με το ταίρι σου! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις ένα πολύ σημαντικό ερωτικό στόχο και διορθώνεις ένα πρόβλημα που είχες με τον σύντροφο σου, μέχρι τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, φέρνει νέες γνωριμίες ή χαρμόσυνα μηνύματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσπάθησε να μην είσαι αδιάφορος για τις υποχρεώσεις σου, γιατί θα έχεις απώλειες και κυρώσεις! Επίσης, όχι στα υπερβολικά έξοδα σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα βάλε προτεραιότητα την καταξίωση σου και θα διαπιστώσεις, πως ο,τιδήποτε καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση, όχι μόνο τώρα, αλλά και στο άμεσο μέλλον! Είσαι δυναμικός, έντιμος και ώριμος και αν συνεχίσεις έτσι, θα έχεις σίγουρα ουσιαστική επιτυχία, σε ό,τι στόχο κι έχεις! Η ημέρα ευνοεί ιδιαίτερα την κοινωνική σου άνοδο και καταξίωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις σιγουριά, γερές βάσεις και σταθερότητα στην σχέση σου, μετά από σοβαρές και εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας χαρακτηρίζεται από ηρεμία, αρμονία, αλλά και ουσία! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να προσεγγίσεις το άτομο που θες, μέσα από τον εργασιακό σου χρόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποδίδεις άψογα, αρπάζεις ευκαιρίες και κατακτάς την επιτυχία! Οικονομικά έρχονται ουσιαστικές λύσεις και ανακουφίζεσαι!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, περιόρισε σήμερα, μεγάλες προσδοκίες και παρορμητισμό, σε δράση, πράξεις και αποφάσεις, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Να είσαι τολμηρός, αλλά όχι ριψοκίνδυνος, αν θες να έχεις κέρδος και όχι απώλειες! Γενικά πάντως, η σημερινή ημέρα, σου φέρνει κέφι και αισιοδοξία, ενέργεια, εγρήγορση και χαρά! Αλλάζεις φιλοσοφία, και απολαμβάνεις τύχη και εύνοια σε επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση για να ανανεωθεί η σχέση σου με τον σύντροφο σου, είναι ένα ταξίδι ή μία ψυχαγωγική έξοδος, που θα σας φέρει μεγάλη χαρά και θα περάσετε σίγουρα υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μία νέα γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα, πολλά υποσχόμενη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην παρασύρεσαι από την τάση σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία και κάνεις παρορμητικά λάθη! Οικονομικά, θα έχεις απώλειες, αφού ξοδεύεις αλόγιστα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με έμμεσους τρόπους, τι ακριβώς συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και μαθαίνεις ένα μυστικό που σε ωφελεί πολύ και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Είσαι αδιαμφισβήτητα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης, και σαφώς πιο κλειστός κοινωνικά! Μείνε για λίγο στο περιθώριο και μην εμπιστεύεσαι στον καθένα τα σχέδια σου ή τα επιτεύγματα σου, αφού δεν είναι όλοι άξιοι της εμπιστοσύνης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την πειθώ σου και την γοητεία σου, ώστε να φέρεις τα ερωτικά σου δεδομένα εκεί ακριβώς που επιθυμείς και έτσι να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σου φέρει πάθος, σεξουαλικότητα, ερωτισμό και καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου, αρκεί να αποφύγεις ζήλιες!

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μάλλον χρησιμοποιείς παρασκηνιακούς τρόπους για την ανέλιξη σου και ίσως να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και ευχάριστα νέα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα πρέπει να αποφύγεις τάσεις εγωισμού και ξεσπάσματα, που ενδεχομένως να σου βάλουν αρκετά εμπόδια στα σχέδια σου! Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, που χρήζουν βελτίωσης και ανανέωσης! Πες όχι στην αναποφασιστικότητα, την αναβλητικότητα, την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, διότι θα αυξήσεις τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, άσε τα «παιχνίδια» και διεκδίκησε σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά στην ζωή σου! Φρόντισε να αναγνωρίσεις μία μεγάλη ευκαιρία για νέα σταθερή σχέση, που έρχεται τώρα και να την αρπάξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην βελτίωση της σχέσης σου και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές μαζί με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πας με τα «νερά» συναδέλφων και συνεργατών, για να γλιτώσεις κόντρες και να πλησιάσεις τους στόχους σου! Βρες άμεσα λύσεις στα οικονομικά σου, γιατί κάποιες εκκρεμότητες, θα σε αγχώσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, καταφέρνεις σήμερα και αποβάλλεις αποτελεσματικά το άγχος, την νευρικότητα, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων! Ανανεώνεσαι μέσα σου, αλλά αυτό φαίνεται και εξωτερικά, αφού βελτιώνεται η εμφάνιση σου! Ήρθε η στιγμή, να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου, να καταφέρεις να ηρεμήσεις, να επικεντρωθείς σε σένα και στην πλήρη βελτίωση της διάθεσης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνιση σου, φέρνει κατακτήσεις και θαυμαστές! Ένα άτομο μάλιστα, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, σε προσεγγίζει ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, λόγω των πολλών υποχρεώσεων της καθημερινότητας σου, δεν θα υπάρξει πολύς χρόνος για έρωτα! Μην παραμελείς τον σύντροφο σου, για να μην υπάρξουν παράπονα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι απόλυτα αποδοτικός και εργατικός και χορταίνεις επαίνους! Οικονομικά μην διστάσεις να ξοδέψεις, αν σου δοθεί ευκαιρία για καλοπέραση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μία υπέροχη ημέρα, αφού είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και ζεστός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Επιδιώκεις την προσοχή των άλλων και καταφέρνεις να την έχεις εύκολα! Ετοιμάσου για στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, με φίλους και γνωστούς! Σε χαρακτηρίζει γοητεία, λάμψη, δημιουργικότητα, γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία, αλλά και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι γεμάτος ερωτική τύχη, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της ημέρας, όσον αφορά τα ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, σε κακομαθαίνει με πολλούς τρόπους! Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις υπέροχα μαζί του και θα ανανεώσετε την σχέση σας!




Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις επιτυχία και δέχεσαι πολλούς επαίνους! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της τάσης σου για επίδειξη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα σπιτιού, μπορεί σε πιέζουν, αλλά καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι αποτελεσματικά σήμερα! Όλες οι συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται και εξομαλύνονται, χάρη στο δικό σου ενδιαφέρον και την αποτελεσματική σου δράση! Διαφύλαξε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, από προβλήματα και παρεξηγήσεις, διότι μάλλον εκφράζεις πολύ έντονα τα παράπονα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα ενδυναμώσει και θα ανανεωθεί η σχέση σου, συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, αφού εκείνος κάνει άμεσα ή έμμεσα, βήμα προσέγγισης! Καλό θα ήταν όμως, να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες, για κάτι που έχεις ξαναδοκιμάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές είναι οι υποχρεώσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι θετικές, ακόμα κι αν κουραστείς λίγο! Κάποια έξοδα προκύπτουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα έρχεται μία πολύ σημαντική λύση έρχεται από το πουθενά, που έχει να κάνει με αδέρφια, κοινωνικές σχέσεις, γνωστούς και γείτονες! Επιπλέον, είσαι δημοφιλής, εύστροφος, κοινωνικός, ευγενικός και με αξιοθαύμαστη πειθώ! Μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνες ειδήσεις και ευχάριστα νέα! Απολαμβάνεις τύχη, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις με γνωστούς και φίλους! Μην πεις όχι, σε εξόδους, νέες γνωριμίες, ψυχαγωγικές μετακινήσεις, ακόμα και μία εκδρομή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να λύσεις ένα σημαντικό θέμα, που απασχολούσε εσένα και τον σύντροφο, μετά από μία σοβαρή και ώριμη συζήτηση! Επίσης, φρόντισε να ακούς τις συμβουλές των φίλων σου, για τα προβλήματα της σχέσης σου και δεν θα χάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, έρχεται μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις στην εργασία, κυρίως λόγω της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου σε συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, το παρακάνεις στα έξοδα και πιθανόν να το μετανιώσεις αργότερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, όπως πάντα, έτσι και σήμερα, αποζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και την σιγουριά στην ζωή σου και επιτέλους τώρα το καταφέρνεις με κάθε τρόπο! Αποκτάς την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου και σταθεροποιείς καταστάσεις και σχέσεις, οι οποίες σου δημιουργούσαν ανασφάλεια! Αν αποφύγεις κτητικότητα και απολυτότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα έχεις τα αποτελέσματα που θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι αμέσως νέες γνωριμίες και καλύτερα να ακολουθείς τις συμβουλές και τις προτάσεις των φίλων σου, πριν προχωρήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις με κάθε τρόπο, να αποφύγεις τσακωμούς και ξεσπάσματα, που πιθανόν βλάψουν στην σχέση σου! Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις κόντρα σε ό,τι λέει ο σύντροφος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, διεκπεραίωσε άμεσα εκκρεμότητες σήμερα, για να μην αγχωθείς αργότερα! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις, εκτός των αναμενόμενων!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης