Πέθανε στα 38 του ο πρώην της Ντέμι Μουρ και της Λίντσεϊ Λόχαν

 

Σοκαρισμένη είναι η αμερικανική showbiz με τον ξαφνικό θάνατο του Χάρι Μόρτον. Και μπορεί στη μακρινή Ελλάδα το όνομά του να μη μας λέει και πολλά, όμως, στην Αμερική και δη στο Χόλιγουντ ο 38χρονος επιχειρηματίας ήταν πολύ γνωστός. Άλλωστε, ο νεαρός ήταν ο γιος του συνιδρυτή των Hard Rock Cafe, Πίτερ Μόρτον, ενώ στο παρελθόν είχε συνδεθεί ερωτικά με πολλές διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, όπως η Ντέμι Μουρ, η Λίντσεϊ Λόχαν, η Πάρις Χίλτον κ.α.

«Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Χάρι Μόρτον, του ιδρυτή και πρώην ιδιοκτήτη της Pink Taco. Ο Χάρι ήταν οραματιστής και μπροστά από την εποχή του και η συμβολή του, τόσο επαγγελματικά στην εταιρία, όσο και προσωπικά σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, ήταν μεγάλη. Η σκέψη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας που δημιούργησε και στη συνέχεια πούλησε, ο 38χρονος Χάρι.

Λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό στο σπίτι ο μικρότερος αδελφός του. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε φίλους και γνωστούς, αφού ο Μόρτον ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Οι σχέσεις του με «επώνυμες» κυρίες

Ο γοητευτικός άνδρας υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός και στα αμερικανικά ταμπλόιντ, μιας και οι φήμες -που σε αρκετές περιπτώσεις- δεν απείχαν από την πραγματικότητα, τον ήθελαν να συνδέεται ερωτικά με πολλές διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ.

Η πιο γνωστή από τις σχέσεις του ήταν εκείνη με τη Λίντσεϊ Λόχαν, με την οποία παρέμειναν φίλοι και μετά τον χωρισμό τους. Άλλωστε, οι παπαράτσι αρκετές φορές τους είχαν πετύχει σε κοινές εξόδους. Μάλιστα, η ηθοποιός μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία τους, όπου τον αποχαιρετά. «Καλύτεροι φίλοι, η καλύτερη ζωή», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ο Χάρι Μόρτον, όμως, υπήρξε για ένα διάστημα ζευγάρι με τη Ντέμι Μουρ. Με την ηθοποιό γνωρίστηκε μετά το διαζύγιό της με τον Άστον Κούτσερ, ενώ τότε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Χολιγουντιανή σταρ, μετά τον χωρισμό τους άρχισε να βγαίνει με τον πατέρα του και συνιδιοκτήτη των Hard Rock Cafe.

Το αμερικανικό USA Today αναφέρει επίσης, πως άλλες φήμες ήθελαν τον Μόρτον να συνδέεται ερωτικά και με τις Τζένιφερ Άνιστον και Μπρίντεϊ Σπιαρς, αλλά και την Πάρις Χίλτον.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας ήταν επίσης ιδιοκτήτης του νυχτερινού κλαμπ Viper Room στο δυτικό Χόλιγουντ από το 2008, ενώ το περασμένο καλοκαίρι απασχόλησε τα ΜΜΕ, όταν απέκτησε την πολυτελή κατοικία του Έλβις Πρίσλεϊ στο Μπέβερλι Χιλς, καταβάλλοντας το ποσό των 25,5 εκατ.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ