Demi Moore: Η κόρη της αποκαλύπτει γιατί δεν ήθελε η μητέρα της να κάνει παιδί με τον Ashton Kutcher

Η Demi Moore βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Red Table Talk» μαζί με δυο από τις τρεις κόρες της, την 31χρονη Rumer και την 25χρόνη Tallulah.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης οι δύο κόρες της Moore αναφέρθηκαν στο παρελθόν της μητέρας τους λέγοντας μάλιστα πως ο γάμος της με τον Ashton επηρέασε αρκετά την οικογένεια τους και τις έκανε να αισθάνονται πως δεν ήταν αρκετές για την μητέρα τους.

«Τον περισσότερο καιρό και ειδικότερα τότε που ήταν με τον Αshton, ένιωθα τόσο θυμωμένη γιατί ήταν σαν να είχαν πάρει κάτι από κοντά μου. Όταν μάλιστα ήθελε να κάνει κι άλλο ένα παιδί και αυτό δεν συνέβαινε, ήταν σαν μην ήμασταν αρκετές» δηλώνει η Rumer και στη συνέχεια αναφέρεται στην εποχή που τόσο εκείνη όσο και η Tallulah δεν μιλούσαν μαζί της και είχαν φύγει κάποιο διάστημα από το σπίτι:

«Ένας από τους λόγους που έφυγα από το σπίτι, νομίζω πως ήταν όταν απέβαλες (απευθύνεται στην Demi). Έλεγα από μέσα μου «Γιατί είσαι τόσο απεγνωσμένη να κάνεις ακόμη ένα παιδί;» Δεν μπορούσα να το δεχτώ. Μετά όμως είδα αυτές τις φωτογραφίες κι είπα «Ω θεέ μου». Αναφέρεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τότε που ήταν έγκυος στο παιδί του Ashton.

«Είδε πόσο φουσκωμένη ήταν η κοιλίτσα και σκέφτηκα πως ήμουν πολύ σκληρή. Πότε δεν γύρισα να σου πω συγγνώμη και να σε ρωτήσω αν είσαι καλά» είπε απευθυνόμενη στην Demi.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης