Πάτρα: Σύσκεψη του Πολιτιστικού Οργανισμού για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Συνάντηση στο Νότιο Διαμέρισμα

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο Πολιτιστικός Oργανισμός του Δήμου Πατρέων στο Νότιο Διαμέρισμα, αποτέλεσαν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Νοέμβριου στις 6.30 το απόγευμα με πρωτοβουλία του Νοτίου Διαμερίσματος,στα γραφεία του στις εργατικές κατοικίες  Ταραμπούρα.

Η πρόεδρος του Νοτίου Διαμερίσματος Γιάννα Πελεκούδα, έκανε την κεντρική εισήγηση . Στη σύσκεψη συμμετείχανη πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη - Θεοδωρακοπούλου, το μέλος του Δ.Σ. Σταυρούλα Ζαρνάβαλου, οι σύμβουλοι του Νοτίου Διαμερίσματος, εκπρόσωποι των Συλλόγων: «Ταραμπούρα», «Εργατικών κατοικιών Λεύκας», «Ιτεών», «Τέρψης», «Αγίου Ιωάννη Πράτσικα», «Κρύα Ιτεών», «Κυψέλη», καθώς και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων των δημοτικών σχολείων47ο, 52ο, και 54ο

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν προτάσεις των συλλόγων της περιοχής για το περιεχόμενο και τον τρόπο  πραγματοποίησηςτων εκδηλώσεων τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει ο Πολιτιστικός οργανισμός τόσο στο Νότιο Διαμέρισμα όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Πάτρας θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης