Ο υπουργός εξετάζει την ακύρωση των συμβάσεων για την Πατρών-Πύργου, αλλά εταιρεία συνεχίζει κανονικά εργασίες! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Έμμεσο, πλην σαφές, μήνυμα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Υποδομών για την τύχη του αυτοκινητόδρομου της Πατρών – Πύργου, στέλνει η κατασκευαστική εταιρεία συμφερόντων Εμφιετζόγλου «Μηχανική», η οποία μέσω της ιταλικής GD Infrastrutture, έχει αναλάβει την κατασκευή δυο τμημάτων του έργου και έχει υπογράψει σχετικές συμβάσεις με το ελληνικό Δημόσιο. Η εταιρεία με αναρτήσεις της στα social media «διαφημίζει» την εξέλιξη των εργασιών του έργου, δηλώνοντας εμμέσως, με τον τρόπο αυτό, ότι δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί τυχόν ακύρωση των συμβάσεων που έχει υπογράψει για το τμήμα 6  Αχαΐα – Σαγαίικα και για το τμήμα Μιντιλόγλι - ΑΚ ΒΙΠΕ Πάτρας, συνολικού προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ.

Στις αναρτήσεις της, η «Μηχανική» προβάλλει την εξέλιξη των εργασιών στο το τμήμα Μιντιλόγλι - ΑΚ ΒΙΠΕ Πάτρας. Να θυμίσουμε πάντως ότι με εντολή της κυβέρνησης έχουν σταματήσει οι εργασίες αλλά και η ροή χρηματοδότησης! Ωστόσο η Ιταλική εταιρεία που εκπροσωπείται από τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου έχει κινηθεί δικαστικά.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ