Στην "κούρσα" για την ΠΕΔ και η Πάτρα - Υποψήφιος θα είναι και ο Κώστας Πελετίδης - Δεν αποκλείονται και άλλοι συνδυασμοί

Πληροφορίες για συμμετοχή παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ

 

Στην "κούρσα" για τη διαδοχή στην ΠΕΔ, μπαίνει - σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 - και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να λάβει μέρος στις εκλογές και παράταξη αυτοδιοικητικών στελεχών που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα, θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν επίσημα αύριο το μεσημέρι, ωστόσο, δεν αποκλείται να "μπουν" στην εκλογική "μάχη" και άλλοι υποψήφιοι συνδυασμοί από την Αχαΐα. 

Αύριο Τετάρτη το μεσημέρι εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση συνδυασμών. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στην Πάτρα (Αγορά Αργύρη).

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι τώρα επισήμως, υποψήφιοι για την ΠΕΔ είναι ο δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος που στηρίζεται κατ΄αρχάς από το ΚΙΝΑΛ και ο δήμαρχος Θέρμου Σπυρίδων Κωνσταντάρας που στηρίζεται κατ΄αρχάς από τη ΝΔ. 

Η Πάτρα διαθέτει 34 εκπροσώπους στην ΠΕΔ, η Αιγιάλεια 9, η Δυτική Αχαΐα 5, τα Καλάβρυτα 3 και ο Ερύμανθος 2.  Από την Αχαϊα στις εκλογές στην μεθαυριανή Συνέλευση της ΠΕΔ εξελέγησαν και συμμετέχουν οι:
> Δήμος Πατρέων: Κώστας Πελετίδης (δήμαρχος), Ανδρέας Αθανασόπουλος, Μιχάλης Αναστασίου, Νίκος Ασπράγκαθος, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, Ευάγγελος Κατσακούλης, Χρήστος Κορδάς, Ηρα Κουρή, Παναγιώτης Μελάς, Αθανάσιος Μοδές, Δημήτρης Πελεκούδας, Διονύσης Πλέσσας, Βίβιαν Σαμούρη, Αναστασία Τογιοπούλου, Θόδωρος Τουλγαρίδης, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Φώτης Δημακόπουλος, Νίκος Μοίραλης, Κατερίνα Σολωμού, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Νικολάου, Κωνσταντίνος Σβόλης, Βασίλης Σιαδήμας, Νίκος Νικολόπουλος, Διονύσης Βορίσης, Γιώργος Ρώρος, Ηλίας Γρηγόρης, Πέτρος Ψωμάς, Αθανάσιος Δούρος, Νίκος Τζανάκος, Θόδωρος Ντρίνιας, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος και Χρήστος Πατούχας (δημ. σύμβουλοι).
> Δήμος Αιγιαλείας: Δημήτρης Καλογερόπουλος (δήμαρχος) Βασίλης Γ. Χριστόπουλος, Νίκος Καραϊσκος, Βάσω Ψυχράμη, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Γιοβάς, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και Βασίλης Δ. Χριστόπουλος (δημ. σύμβουλοι).
>Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Σπύρος Μυλωνάς, Δήμαρχος, Παναγιώτης Κουνάβης, Κυριάκος Ορλώφ, Χρήστος Νικολάου και Σάκης Μαυρόγιαννης (δημ. σύμβουλοι).
>Δήμος Καλαβρύτων: Αθανάσιος Παπαδόπουλος (δήμαρχος), Νικόλαος Σφαραγγούλιας και Γεώργιος Λαζουράς (δημ. σύμβουλος)
>Δήμος Ερυμάνθου: Θεόδωρος Μπαρής (δήμαρχος) και Δημήτρης Παρασκευόπουλος (δημ. σύμβουλος).

 

Διαβάστε επίσης