Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Ευγενίας Γεωργαντοπούλου, που "έσβησε" στα 53 της- Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα

Συγκίνηση στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, προξένησε η είδηση ότι "έφυγε" από τη ζωή στα 53 της μόλις χρόνια η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Ευγενία Κων. Γεωργαντοπούλου.

Είχε δύο παιδιά την Κατερίνα και την Αργυρή. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Κωνσταντίνος και Αικατερίνη Γεωργαντοπούλου που μαζί με τα παιδιά της θα της απευθύνουν το τελευταίο "αντίο".

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πατρών ενώ θα ακολουθήσει η ταφή της στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

 

"Καλό ταξίδι..."

Σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών Πάτρας Τάσος Σταυρογιαννόπουλος ανέφερε:

Θλίψη και συγκίνηση στην εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας και σε όσους τη γνώριζαν προκάλεσε η εκδημία της αγαπητής συναδέλφου δασκάλας Ευγενίας Γεωργαντοπούλου. Η εκλιπούσα ήταν μια μαχήτρια της ζωής και παρόλο που τα τελευταία χρόνια δε δίδασκε στις σχολικές αίθουσες άφησε ανεξίτηλα τα ίχνη της όπου εργάστηκε. Η αναγγελία του θανάτου της οδήγησε τη σκέψη μου τρεισήμισι δεκαετίες πίσω στα αμφιθέατρα της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου Κρήτης, όπου γνώρισα έναν άνθρωπο γεμάτο φλόγα για την εκπαίδευση και τη ζωή. Καλό ταξίδι αγαπημένη συναδέλφισσα. Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. 

Διαβάστε επίσης