Πώς θα καταλάβεις ότι σε φλερτάρει και πώς θα ανταποδώσεις χωρίς να πέσεις... χαμηλά

Όσο να πεις το καλοκαίρι ενδείκνυται και για φλερτ. Κάτι η χαλαρή διάθεση,  κάτι η θερμοκρασία, κάτι η πιο ελαφριά ενδυμασία, ανεβάζουν την ερωτική διάθεση και αναδεικνύουν το φλερτ στο... σπορ της εποχής και τα καράβια και την παραλία στα απόλυτα σημεία για νέες γνωριμίες.

Πώς όμως θα καταλάβεις ότι όντως ο ηλικαμένος και διόλου άσχημος άνδρας, που σε καρφώνει με το βλέμμα του, δεν σε κοιτά προσπαθώντας να εστιάσει επειδή δεν βλέπει και τόσο καθαρά και τι μπορείς να κάνεις για να ανταποδώσεις το ενδιαφέρον του χωρίς να φανεί κιόλας ότι... καίγεσαι για τη γνωριμία σου μαζί του;

Κοιτάξτε τον και ξανακοιτάξτε τον με το πιο υπέροχο βλέμμα σας, ώστε να πάρει το μήνυμα σε πρώτη φάση. Μόλις ανταποδώσει κι εκείνος, μπορείτε να στείλετε ένα αδιόρατο χαμόγελο, που είναι και δεν είναι, και να αφήσετε σε εκείνον να παίξει μπάλα! Αν μάλιστα στη παρέα του υπάρχουν και κοπέλες,  περιοριστείτε σε αυτά, μέχρι να αντιληφθείτε αν κάποια από αυτές είναι η  φίλη του (και δεν εννοούμε την κολλητή του) παρατηρώντας και το μαγιό που φορούν. Αν οι κοπέλες φορούν brazil και κάνουν toples τότε πιθανά είναι απλές φίλες.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε;  Σηκωθείτε, περπατήστε και περάστε από δίπλα του, να τον τσεκάρετε κι εσείς να σας τσεκάρει κι αυτός. Θα καταλάβει τι κάνετε και αν του αρέσετε σίγουρα θα αδράξει την ευκαιρία να κάνει κίνηση.

Γενικότερα αποφύγετε τις υπερβολές, χαλαρώστε στην ξαπλώστρα σας, βάλτε αντηλιακό στο σώμα σας, διαβάστε κ.ο.κ. αποφεύγοντας θορυβώδεις εκδηλώσεις.

Μπορείτε να μπείτε και στη θάλασσα για να κολυμπήσετε και να δροσιστείτε δίνοντάς του την ευκαιρία να σας προσεγγίσει εκείνος, που δεν αποκλείεται να καταφθάσει με την παρέα, αναζητώντας την αφορμή για να σας πιάσει κουβέντα. Αν ρίξει ένα περίτεχνο μακροβούτι ή πατητές με τους φίλους του -παρεπιπτόντως ελπίζουμε να μην έχετε μαλλιά κομμωτηρίου και σας τα χαλάσει όπως λέει και το τραγούδι γνωστού συγκροτήματος-, μη διστάσετε να τον θαυμάσετε και φυσικά να το παίξετε εντυπωσιασμένη με τις ικανότητές του.

Αν είστε με παρέα παίξτε ρακέτες, μπιτς βόλεϊ, φρίσμπι κ.ά. Ακόμη κι αν μπορείτε να μιμηθείτε την Σαράποβα αποφύγετε την επίδειξη και κάντε την μία αποτυχημένη προσπάθεια να χτυπήσετε το μπαλάκι πίσω από την άλλη εκρφάζοντας την απογοήτευσή σας. Δεν μπορεί εφόσον ενδιαφέρεται να συγκινηθεί από τον... αγώνα που δίνετε και να σας προσεγγίσει για να σας δώσει τα φώτα του ή να σας παρηγορήσει. Αν όχι, πείτε σε κάποιον φίλο από την παρέα σας να του ζητήσει να συμμετάσχει σε τυχόν ομαδικό άθλημα ή παιχνίδι, τύπου Τίτσου. Αν τώρα εκείνος αρχίσει να παίζει ρακέτες και σας πετάξει το μπαλάκι δις,  προχωρήστε...

Στο ίδιο μήκος κύματος θα είστε αν σας ζητήσει αναπτήρα (παλιό και δοκιμασμένο κόλπο) για να καπνίσει ο ίδιος ή ο φίλος του, αν προτείνει να σας τραβήξει φωτογραφία με τις φίλες σας που παιδεύεστε κ.ο.κ.

Βέβαια μπορεί να σας προσεγγίσει και στο beach bar, όπου θα καταφύγετε για να δροσιστείτε για να γλυτώσετε την ηλίαση και τα εγκαύματα.  Εφόσον σας ακολουθήσει και εγκατασταθεί σε απόσταση αναπνοής, παίξτε λίγο μαζί του: Πιείτε το ποτό σας, χορέψτε με την παρέα σας, χωρίς να γίνεστε ενοχλητική και δακτυλοδεικτούμενη και λογικά θα καταφθάσει εκείνος να σας μιλήσει. Από κει και πέρα είναι στο χέρι σας το πώς θα χειριστείτε την πρώτη σας αυτή επαφή, πάντως κατά την πρώτη προσέγγιση μιλήστε αβίαστα, χαλαρά σα να μιλούσατε σε κάποιον που δεν σας ενδιαφέρει!

Παράλληλα στην παραλία αν έχετε ωραίο σώμα αποφύγετε τα σούπερ σέξι μαγιό, φορέστε μπικίνι που σας κολακεύει και καλύψτε τυχόν ατέλειες.

Έτσι ή αλλιώς να ξέρετε ότι εάν κάποιος άνδρας ενδιαφέρεται θα βρει τρόπο να προσεγγίσει το αντικείμενο του πόθου του. Όσο για το μέλλον των καλοκαιρινών ειδυλλίων; Κάποια μετατρέπονται σε σχέσεις ζωής, αλλά μη βιάζεστε να πλέξετε σενάρια, απλά απολαύστε το καλοκαίρι, την παρέα, τον ήλιο και τη θάλασσα, με την νέα σας συντροφιά, πάρτε τον χρόνο σας για να γνωριστείτε και βλέπετε!

Διαβάστε επίσης