Η Παναχαϊκή κινδυνεύει με έξωση από το γήπεδο της Αγυιάς!

Τι αποφάσισε το ΔΣ της Ερασιτεχνικής

 Νέες περιπέτειες για την ΠΑΕ Παναχαϊκή, καθώς είναι ενδεχόμενο να αποβληθεί από το γήπεδο της Αγυιάς!

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή δείχνει να έχει ξεπεράσει τα όρια ανοχής με την ΠΑΕ, δεδομένου ότι δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Το βράδυ της Τετάρτης σε συνεδρίαση του ΔΣ της Ερασιτεχνικής αποφασίστηκε ομόφωνα να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες κατά της ΠΑΕ, γιατί , σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η ΠΑΕ δεν εκπληρώνει τις οικονομικές της υποχρεώσεις , όπως ρητά έχει δεσμευθεί η διοίκησή της.

Ποια μορφή θα λάβουν οι διαδικασίες θα φανεί εντός της ημέρας , όταν και οι νομικοί θα μελετήσουν λεπτομερώς τη συμφωνία.

Πιθανή έξωση!

Πάντως θεωρείται πιθανό να γίνει ακόμη και έξωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής από το γήπεδο, με αποτέλεσμα η ποδοσφαιρική ομάδα να μείνει χωρίς έδρα για τους προσεχείς αγώνες. Αν και χθες αποφασίστηκε η αναστολή της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως αποφάσισαν ομόφωνα οι ΠΑΕ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη στο έκτακτο ΔΣ της διοργανώτριας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και είχε ως θέμα συζήτησης τη νέα πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά συμβόλαια, η οποία περιλαμβάνει «ψαλίδι» 50%.

Διαβάστε επίσης