Πάτρα: Στανίτσας προς Πελετίδη: "Και ο Άγιος φοβέρα θέλει.." - Μετά την επίθεση στην Αντιδήμαρχο Βίβιαν Σαμούρη ανάρτηση για το Δήμαρχο!

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΣΠΙΡΑΛ Χαράλαμπος Στανίτσας επανέρχεται στο θέμα του Δημοτικού Βρεφοκομείου και μετά το θέμα της προσευχής και την αντιπαράθεση με την αντιδήμαρχο Βίβιαν Σαμούρη, επιτίθεται στο Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη για το ζήτημα των ...πεταμένων , όπως υποστηρίζει  Εικόνων...

Ο Χαράλαμπος Στανίτσας με τον επικεφαλής της παράταξης ΣΠΙΡΑΛ Πέτρο Ψωμά

 

Στην ανάρτησή του αναφέρει: 

Τελικά και ο «Άγιος» φοβέρα θέλει ...

Μετα την κατακραυγή όλων των Πατρινών εναντίον του Πελετιδη και της Δημοτικής αρχης , σήμερα εσπευσμένα και σε πανικό αποκαταστάθηκε η πρώτη ανοσιούργια. Επανατοποθετήθηκε η ιστορική εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατουσας που είχαν πετάξει στην αποθήκη με το πρόσχημα του βαψίματος του τοίχου (όχι βέβαια στην αρχική της θέση εξω στην είσοδο του σταθμού,αλλα κρυμμένη σε εσωτερικό χώρο - μη και πολυφανεί ότι υποχώρησαν ατάκτως ) και μάλιστα κάλεσαν και τηλεοπτικό συνεργείο με δημοσιογράφο για να πάρει πλάνα με την απαραίτητη οπωσδήποτε συνοδεία της «γνωστής» (και άρα να κατηγορηθεί ο Στανίτσας για διασπορά ψευδών ειδήσεων ) . Να ξέρετε όμως ότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλα αγαπάει και τον νοικοκύρη !!! Δεν πιάνουν αυτά .
Ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχετε ξαναβάλει όλες τις εικόνες στις αίθουσες, να έχετε ξεκινησει την πρωινή προσευχή και να με καλέσετε στον Αγιασμό επι τη ενάρξει της σχολικής χρονιάς !
Θα είμαστε παντα εδώ να ελέγχουμε , πιστοί στο ρόλο της αντιπολίτευσης!!!
Υγ: να και ενα προγράμμα ξεχασμένο εξω απο αίθουσα του Βρεφοκομειου , όπου φαίνεται ξεκάθαρο ότι η προσευχή προβλέπονταν κανονικά !!!

Διαβάστε επίσης