Μαρτίνς: «Ό,τι απόφαση παίρνω το κάνω μετά από μελέτη με τους συνεργάτες μου»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της Nova με αφορμή το ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμία (28/9, 19:30, Novasports 2) και ανέλυσε τις επιλογές του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών, ανέφερε: «Πράγματι είναι φυσιολογικό ο καθένας να έχει τις απόψεις του, είναι σεβαστό. Αν είχαμε κάνει τις αλλαγές και το αποτέλεσμα ήταν ίδιο, πάλι θα υπήρχε κριτική για τον ίδιο λόγο. Όλο αυτό κρίνεται από το αποτέλεσμα. Ό,τι απόφαση παίρνω το κάνω μετά από μελέτη με τους συνεργάτες μου. Παίρνω τις αποφάσεις μου βάσει των πληροφοριών που έχω. Ο λόγος που επιλέξαμε να κάνουμε αλλαγές με τον Βόλο, ήταν επειδή υπήρχαν παίκτες που έπαιζαν στην εθνική τους και χρειαζόταν η ξεκούραση.

Η απόδοση με τον Παναθηναϊκό σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται στην Τότεναμ. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έτρεξαν περισσότερο οι παίκτες με τον Παναθηναϊκό παρά με την Τότεναμ. Δεν ήταν θέμα κούρασης και φυσικής κατάστασης. Οι ενδεκάδες δεν βγαίνουν τυχαία, αλλά είναι σεβαστή η κριτική όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό».

Για το ματς με τη Λαμία και το ροτέισον είπε: «Έχουμε παίκτες που είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με έναν μήνα νωρίτερα. Είμαστε προετοιμασμένοι για περισσότερες αλλαγές».

Στην ερώτηση αν παίκτες όπως ο Σα, ο Ομάρ, ο Γκιγιέρμε ή ο Βαλμπουενά θα ξεκουραστούν, απάντησε: «Έχουμε τις προσδοκίες μας για το Champions League, αλλά επαναλαμβάνουμε ότι η μεγάλη μας συγκέντρωση είναι στο πρωτάθλημα».

Για το αν αγωνιστεί ο Μάξι Λοβέρα, είπε: «Είναι παίκτης που δουλεύει πολύ, χρειαζόταν να προσαρμοστεί και πράγματα να δουλέψει. Είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά, είναι διαφορετικός και από τον Μπενζιά και από τον Βαλμπουενά. Θα είναι αξιόπιστη λύση».

Για το ενδιαφέρον που εξέφρασε η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, σχολίασε: «Είμαι πολύ καλά, δεν σκοπεύω να πάω πουθενά. Έχω τεράστια φιλοδοξία να πάρω το πρωτάθλημα, θα μείνω εδώ».

Στην ερώτηση για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή συγκεντρώνομαι στην καθημερινή δουλειά. Ξέρετε ότι στο ποδόσφαιρο πολλά αλλάζουν σύντομα. Το μέλλον δεν μπορούμε να το προγραμματίσουμε. Θα εξαρτηθεί και από το τι κάνουμε καθημερινά στη δουλειά μας. Δεν θα μείνω εδώ παραπάνω από μια μέρα όταν δεν είμαι χαρούμενος».

Διαβάστε επίσης