Πρόσωπο - έκπληξη ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Η ΕΚΠΟΜΠΗ

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι την πρεμιέρα του «Happy day», που θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 8.00 το πρωί. Ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα παρέμενε κάτι σαν μυστήριο για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μετά την αποχώρησή του από τον Alpha και τη μετακόμισή του στον ΣΚΑΪ.

Τα ονόματα που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα ήταν πολλά, ωστόσο η τελική επιλογή αποτέλεσε έκπληξη μιας και ο αντικαταστάτης δεν είναι άλλος από τον Χάρη Χριστόπουλο. Μάλιστα, το όνομά του δεν είχε παίξει καν ως σενάριο. Ο γνωστός φωτογράφος υπήρξε κριτής στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks και είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, κυρίως ως προς τα σχόλια που έκανε.

Στο «Happy day», που επιστρέφει για 7η σεζόν, θα είναι και ο Δήμος Βερύκιος στον καθιερωμένο πρωινό σχολιασμό του, δίνοντας τον παλμό της επικαιρότητας, ενώ η τηλεοπτική παρέα συμπληρώνεται από τους: Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστα Φραγκολιά, Βασίλη Γρηγορόπουλο, Μαρία Αντωνά και Χρήστο Βαρθαλίτη.

Διαβάστε επίσης