Ομολόγησε η 19χρονη για το εγκαταλελειμμένο βρέφος στη Νέα Ιωνία: «Εγώ το έκανα»

Ομολόγησε η 19χρονη που είχε προσαχθεί από την αστυνομία για το εγκαταλελειμμένο μωράκι στη Νέα Ιωνία.

Η 19χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «ναι, εγώ το έκανα». Η νεαρή, λίγο μετά την ομολογία της συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, η γυναίκα είναι 19 χρονών, Ελληνίδα και κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η νεαρή ζει με τη γιαγιά της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τη νεαρή με τη βοήθεια βίντεο από το σημείο που εντοπίστηκε το μωράκι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή γυναίκα φίλησε δυο φορές το μόλις 7 ημερών κοριτσάκι πριν το αφήσει.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του φοιτητή που βρήκε το μωράκι

Ένα κοριτσάκι μόλις 7 ημερών εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Το μωράκι βρέθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, κατά τις 04:00, από έναν 19χρονο νεαρό που έμενε στην πολυκατοικία.

Το μωρό, σύμφωνα με τον νεαρό ήταν μέσα σε μία πετσέτα θαλάσσης και ήταν σε καλή κατάσταση και περιποιημένο.

«Ήταν γύρω στις 04:00 η ώρα, 03:50. Εγώ τουλάχιστον αντιλήφθηκα το κλάμα του μωρού. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι, λόγω της βλάστησης του κήπου δεν μπορούσα να αντιληφθώ αν πρόκειται όντως για μωρό ή αν είναι από κάποιο διαμέρισμα κάτω στην αυλή.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι, κατέβηκα κάτω να το επιβεβαιώσω και αντίκρισα το μωρό μέσα στο καλάθι του σούπερ μάρκετ. Το κλάμα του και μόνο να το ακούγατε δεν υπήρχε, σε έπιανε η καρδιά σου. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, με το που το είδα σοκαρίστηκα» περιέγραψε ο Παναγιώτης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος εξήγησε ότι αφότου είδε το μωράκι κάλεσε τους γονείς του να κατέβουν και μετά έψαξε το τηλέφωνο και κάλεσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Άμεση Δράση όπου έσπευσαν στο σημείο.

Διαβάστε επίσης