Δήμος Πατρέων: Ποιοι απαρτίζουν τα Προεδρεία της Οικονομικής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Η σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων, όπως προέκυψε από τη σημερινή, ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι η εξής:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών, Διαχείρισης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας, Εξυπηρέτησης Πολιτών και Νομικής Υπηρεσίας, Διονύσης Πλέσσας, και μέλη: Από την δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»,

οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Αθανασόπουλος και Βίβιαν Σαμούρη και

οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, Γιώργος Μαγιάκης, Παναγιώτης Μελάς, από την παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά»,  Φώτης Δημακόπουλος. από την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος, από την παράταξη «Νέα Πάτρα»,  Μαρία Φιλοπούλου, από την παράταξη «Ώρα Πατρών», Γιάννης Τσιμπούκης και από την παράταξη «ΣΠΙΡΑΛ», Πέτρος Ψωμάς.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Πρόεδρος ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης και Δημοτικής Περιουσίας, Μιχαήλ Αναστασίου

Μέλη: Από την δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς, Διονύσης Πλέσσας και Νίκος Ασπράγκαθος και οι σύμβουλοι Ήρα Κουρή, Δημήτρης Πελεκούδας. από την παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά», Χρήστος Μπακαλάρος, από την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη», Θόδωρος Ξυλιάς, από την παράταξη «Νέα Πάτρα», Διονύσης Βορίσης, από την παράταξη «Ώρα Πατρών», Γιώργος Ρώρος και από την παράταξη «ΣΠΙΡΑΛ», Αθανάσιος Δούρος.

Διαβάστε επίσης