Πάτρα: Η ανθρώπινη ιστορία πίσω από τον άνδρα που κινητοποίησε τις αρχές το πρωί της Τρίτης

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Νωρίς το πρωί της Τρίτης και συναγερμός σήμανε σε Αστυνομία και Πυροσβεστική για άνδρα που σε κατάσταση εκτός εαυτού βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του στη συμβολή των οδών Αμερικής και Θεοδότου στην Πάτρα, φωνάζοντας και εκτοξεύοντας μπουκάλια.

Πάτρα: "Θρίλερ" με άνδρα σε μπαλκόνι διαμερίσματος - Διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ στο σημείο - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ

Στο σημείο βρέθηκε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ και οι 10 πυροσβέστες που έσπευσαν έστησαν το ειδικό στρώμα, λαμβάνοντας όλα μέτρα όπως ορίζει άλλωστο το πρωτόκολλο δράσης και αντιμετώπισης ανάλογων περιστατικων, προκειμένου να προληφθεί το ενδεχόμενο πτώσης του νεαρού, που βρισκόταν σε υπερδιέγερση. Παρον και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

purosvestiki_ptosi_0.jpg

Ο 35χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news διαμένει μόνος, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές, χωρίς ωστόσο οι ενέργειες του να λάβουν τέτοιες διαστάσεις. Ο άνθρωπος που τον προσέγγισε ήταν ο πατέρας του. Μπήκε στο διαμέρισμα του γιου του και τον "καθησύχασε". Στη συνέχεια συνοδεία Αστυνομικών, μεταφέρθηκε στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια".

Η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, λόγω της ιδιαιτερότητας του περιστατικού κινήθηκε με λεπτους χειρισμούς. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο του συμβάντος βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξιάρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο οποίος είχε και τον συντονισμό της επιχείρησης.

mixalopoulos.jpg

(ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Διαβάστε επίσης