Πάτρα: Οι αστυνομικοί στους δρόμους για τερματισμό του "κυκλοφοριακού εμφράγματος" με εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή!

νέα παρέμβαση από τον γιωργο μιχαλοπουλο

Επιχείρηση αποσυμφόρησης του κέντρου της Πάτρας έχει ξεκινήσει αυτές τις ημέρες ,από την πλευρά της τοπικής ΕΛΑΣ, με εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαϊας, Ταξίαρχου, Γιώργου Μιχαλόπουλου.

Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει καταρτιστεί στην «μάχη» ρίχνονται οι άνδρες της Τροχαίας, της Άμεσης Δράσης, αλλά και ομάδας ΔΙΑΣ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το διπλοπαρκάρισμα, ο …αποκλεισμός των πεζοδρόμων από δίκυκλα και οχήματα, αλλά και της άναρχης στάθμευσης (κατάληψη θέσεων ΑΜΕΑ, ράμπες πεζοδρομίων κ.α.).

Η αντιμετώπιση του «κυκλοφοριακού εμφράγματος» αποφασίστηκε να ξεκινήσει αυτές τις ημέρες με δεδομένο το γεγονός της επιστροφής των πατρινών από τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και της έναρξης την ερχόμενη εβδομάδα της λειτουργίας των σχολείων, που θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερες μετακινήσεις και κίνηση ΙΧ στο κέντρο της πόλης και όχι μόνο.

Πάντως στις προθέσεις της ΕΛΑΣ δεν είναι επιβολή κλήσεων, αλλά η ορθή λειτουργία της πόλης , ιδιαίτερα κατά τις ώρες κυκλοφοριακής αιχμής. Γι’ αυτό άλλωστε ο Αστυνομικός Διευθυντής θα έχει άμεσα συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή , ώστε από κοινού να υπάρξει σχεδιασμός μέτρων.

Διαβάστε επίσης