Πάτρα: Το προφίλ του άνδρα που κινητοποίησε τις αρχές - Εκτός εαυτού ένα βήμα από το κενό - ΦΩΤΟ

ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΡΙΟΥ

Στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια", όπως έγραψε το tempo24.news, μεταφέρθηκε ο άνδρας που το πρωί της Τρίτης κινητοποίησε τις αρχές.

pyrosvestiki_ptosi_1_1.jpg

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για νεαρό άτομο που αντιμετώπιζει ψυχολογικά προβλήματα. Υπενθυμίζεται σήμερα το πρωί ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερισμάτος του, στη συμβολή των οδών Αμερικής και Θεοδότου και ευρισκόμενος εκτός εαυτού, άρχισε να φωνάζει και να εκτοξεύε μπουκάλια, ενώ πηγές αναφέρουν πως δήλωνε την πρόθεση να πέσει στο κενό. Το γεγονός αυτό δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την Αστυνομία. 

Οι περιοίκοι ενημέρωσαν της ΕΛ.ΑΣ, άνδρες της οποίας βρέθηκαν στο σημείο με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξιάρχο Γιώργο Μιχαλόπουλο να συντονίζει την επιχείρηση. Παρών ήταν και διαπραγματευτής της Αστυνομίας. Επί τόπου έσπευσαν και 10 άνδρες με 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, υπό τον Διοικητή του Α Πυροσβεστικού Σταθμού. Στην περιοχη μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

purosvestiki_ptosi_0.jpg

Ο άνδρας τελικά μετά από περίπου μια ώρα "έξαρσης" και αφού προηγουμένως για αρκετά λεπτά καθόταν στο μπαλκόνι αμίλητος και σκεπτικός, παρελήφθηκε και μεταφέρθηκε στη Ψυχιατρική. 

Πάτρα: "Θρίλερ" με άνδρα σε μπαλκόνι διαμερίσματος - Διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ στο σημείο - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ

Διαβάστε επίσης