Κώστας Πελετίδης: Περιμένουμε από την Κυβέρνηση να διατηρήσει στην Πάτρα τις εγκαταστάσεις των Μεσογειακών!

Στο θέμα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων αναφέρθηκε ο Κώστας Πελετίδης , κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου, σημειώνοντας ότι περιμένει να παραμείνουν οι λυόμενες εγκαταστάσεις στην Πάτρα, αλλά και στο γεγονός πως θα συνεχιστεί ο αγώνας για την ανάπλαση του χώρου της Αγυιάς.

Ο δήμαρχος της Πάτρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τους Παράκτιους τόνισε ξεκαθαρίζοντας ότι ο αρχικός στόχος που ανέλαβε η αχαϊκή πρωτεύουσα την διοργάνωση, δεν επιτεύχθηκε.

"Εμείς είχαμε αναλάβει αυτή τη διοργάνωση, έχοντας τη δέσμευση της προηγούμενης κυβέρνησης για να διαμορφώσει και να αναπλάσει τον χώρο του πρώην κολυμβητηρίου στην Αγυιά. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που αναλάβαμε τους Παράκτιους.

Τίποτα όμως δεν έγινε πάνω σε αυτό και ο χώρος παραμένει στην κατάσταση που βρίσκεται. Έχουμε ζητήσει από την Οργανωτική Επιτροπή και το υπουργείο την παραμονή στην Πάτρα κάποιων από των εγκαταστάσεων αυτής της διοργάνωσης και περιμένουμε τις απαντήσεις της για το θέμα.

Μέχρι τώρα πάντως δεν έγινε καμία συνάντηση για την ανάπλαση του χώρου του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς. Εμείς θα επιμείνουμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να πιέζουμε για το καλό της πόλης και των πολιτών της".

Διαβάστε επίσης