Το μήνυμα του Άγγελου Τσιγκρή με αφορμή την ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής

"η νέα περιφερειακή αρχή θα κάνει το χρέος της"

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή την ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής Δυτικής Ελλάδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
 

“Εύχομαι ολόψυχα στο νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη και τους περιφερειακούς συμβούλους του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου,  καλή και παραγωγική θητεία. 

Εύχομαι οι αποφάσεις που θα ληφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, να είναι αντίστοιχες των πλεονεκτημάτων και της προοπτικής του τόπου μας. 
Είμαι βέβαιος ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή θα τηρήσει τις γενικές αρχές της χρηστής διοίκησης, της συνετής διαχείρισης, της ταχύτητας στη λήψη των αποφάσεων και της ευελιξίας στα τυχόν εμπόδια που θα εμφανιστούν στην υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων για τον τόπο μας. 

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε νομού είναι σαφή και γνωστά σε όλους. Να τα αξιοποιήσουμε λοιπόν στο μέγιστο βαθμό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο συντομότερο χρόνο. 
Είμαι πεπεισμένος ότι η νέα περιφερειακή αρχή θα κάνει το χρέος της και θα δικαιώσει τη ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας.”._
 

Διαβάστε επίσης