Ο Μπραντ Πιτ με την ταινία «Ad Astra» στη Βενετία

Το Astra αποτελεί ένα μεγάλο εγχείρημα για τον σκηνοθέτη Γκρέι

Ενθουσίασε το κοινό η νέα ταινία του σκηνοθέτη Τζέιμς Γκρέι, Ad Astra, με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ στο ρόλο του αστροναύτη Ρόι ΜακΜπράιντ, που έκανε παγκόσμια πρώτη στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την Πέμπτη.
 
Στη συνέντευξη Τύπου ο Μπραντ Πιτ απέφυγε τις ερωτήσεις σχετικά με τις δυνατότητες της ταινίας και την προβολή της στο διαγωνιστικό μέρος.
 
Ο Πιτ υποδύεται έναν αστροναύτη που επιφορτίζεται να ταξιδέψει μέχρι την άκρη του ηλιακού συστήματος για να ανακαλύψει τι είχε συμβεί στην τελευταία αποστολή που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και στην οποία συμμετείχε και πατέρας του (Tommy Lee Jones) και, με αυτόν τον τρόπο, να σώσει την ανθρωπότητα. Σε μεγάλο μέρος της ταινίας ο Πιτ βρίσκεται μόνος του σε ένα διαστημόπλοιο.
 
Το Astra αποτελεί ένα μεγάλο εγχείρημα για τον σκηνοθέτη Γκρέι. Η ταινία πέρα από το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμα ένα, καθώς θα αποτελέσει το βαρόμετρο για το πώς θα λειτουργήσει η συγχώνευση των εταιρειών Disney-Fox. Η Ad Astra ξεκίνησε ως παραγωγή της 20th Century Fox.
 

Διαβάστε επίσης