Η νέα κίνηση της Meghan και του Harry που έκανε τους Βρετανούς να τους ειρωνεύονται!

Λίγο μετά τις διακοπές της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Ibiza και έπειτα στην Γαλλία με ιδιωτικό jet, οι Βρετανοί πολίτες και σαφώς τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να τους επιτίθενται ασύστολα αφού θεωρούν πως το ζευγάρι όχι μόνο μολύνει το περιβάλλον, αλλά και ξοδεύει απερίσκεπτα τα χρήματα του βρετανικού λαού.

Μετά από αυτές τις κατηγορίες, οι royals αντιλήφθηκαν πως η εικόνα τους καταρρέει και θέλησαν να επανορθώσουν... αλλά με λάθος τρόπο.

Συγκεκριμένα ο Δούκας και η δούκισσα του Sussex επέλεξαν να φάνε στη παμπ «Rose & Crown» που βρίσκεται στο χωρίο Winkfiled.Τα πιάτα που δοκίμασαν κόστιζαν γύρω στις 15 λίρες ενώ τις δυο ώρες που βρίσκονταν εκεί ο πρίγκιπας Harry επέλεξε να πιει μπύρα ενώ η Meghan αρκέστηκε στο νερό.

 

«Ήταν όπως κάθε συνηθισμένο ζευγάρι» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της παμπ και συνέχισε λέγοντας «Το προσωπικό γνώριζε ποιοι ήταν ωστόσο αποφασίσαμε να κρατήσουμε ένα χαμηλό προφίλ. Κάθονταν σε ένα τραπέζι μαζί με προσωπικό γραμματέα τους. H Meghan κουνούσε συνεχώς τη κούνια του Archie. Ο μικρός ήταν τόσο ήσυχος που δεν τον άκουσα ούτε μια φορά να κλαίει».

Πού είναι το περίεργο; Ότι ο κόσμος κατάλαβε ότι όλο αυτό είναι απλώς μια τεχνική για να κατευνάσουν τα πνεύματα και κάπως έτσι όλοι ξεκίνησαν να τους ειρωνεύονται ακόμη πιο πολύ.

Διαβάστε επίσης