Το αίτημα της Μέγκαν Μαρκλ που απέρριψε ως ανάρμοστο η βασίλισσα

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τη Μέγκαν Μαρκλ και για τις απαιτήσεις της.

Αυτή τη φορά, η Mirror αναφέρεται στο μοναδικό αίτημά της αμέσως μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, το οποίο απορρίφθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ, ως ανάρμοστο.

Το αίτημα του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, είχε να κάνει με το πού θα έμεναν μετά τον γάμο τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Sunday Times, η Μέγκαν και ο Χάρι, ρώτησαν τη βασίλισσα αν θα μπορούσαν να μείνουν στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Η 93χρονη όμως μονάρχης και γιαγιά του πρίγκιπα Χάρι τους αρνήθηκε προς απογοήτευσή τους, και είχε και πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Έτσι λοιπόν, μετά το «όχι» της, η βασίλισσα τους έδωσε το Frogmore Cottage, η ανακαίνιση του οποίου κόστισε εκατομμύρια λίρες, τα οποία πλήρωσαν μέσω φόρων οι Βρετανοί πολίτες, οι οποίοι φυσικά έγιναν έξαλλοι.

Γιατί είπε «όχι» η βασίλισσα Ελισάβετ
Σύμφωνα με τον Άγγλο συγγραφέα Hugo Vickers, ο οποίος μίλησε στην Express, η βασίλισσα αποφάσισε να αρνηθεί το αίτημά τους, λέγοντας πως πιθανόν «δεν ήταν κατάλληλο».

«Υπάρχουν κενά υπνοδωμάτια και σουίτες στα ιδιωτικά διαμερίσματα του Κάστρου του Ουίνδσορ, τα οποία ίσως είχαν βάλει στο μάτι οι Σάσεξ, ή ίσως κάποιες πρώην κατοικίες στο κάστρο που μπορούσαν να μετατραπούν σε άλλα πράγματα», ανέφερε συγκεκριμένα. «Αλλά μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να μην είναι εντελώς κατάλληλο για μια νέα οικογένεια να ζει εκεί», πρόσθεσε.
 

Να θυμίσουμε ότι ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, που τελέστηκε στο κάστρο του Ουίνδσορ τον Μάιο του 2018, αποτέλεσε σημαντικό ιστορικό γεγονός. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια φαντασμαγορική τελετή που παρακολούθησαν σχεδόν 18 εκατομμύρια τηλεθεατές στη Μεγάλη Βρετανία, γεγονός που το κατέστησε την εκδήλωση με την υψηλότερη τηλεθέαση από την αρχή του χρόνου.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ