Στο tempo24 η Φωτεινή Ντεμίρη - Μια απολαυστική κουβέντα με την Πατρινή ηθοποιό, λίγο πριν το πολυαναμενόμενο ...Toc Τoc - ΦΩΤΟ

η παράσταση έρχεται στις 21 Αυγούστου

Η Φωτεινή Ντεμίρη έχει ένα χαρακτηριστικό. Εκτός από τα κόκκινα μαλλιά, τη βραχνή φωνή και τα "χαμογελαστά" μάτια, σε κάνει να νιώθεις χαρά, χωρίς πολλά πολλά!

Η Φωτεινή, είναι από την Πάτρα. Σπούδασε Νομική στη Θεσσαλονίκη και είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, καλλιεργημένος άνθρωπος, ειλικρινής και καλή μαμά! Την ευχαριστούμε για μια ακόμη απολαυστική κουβέντα που έκανε μαζί μας, μέσα στο ασφυκτικό της πρόγραμμα των καλοκαρινών περιοδειών και φυσικά, την περιμένουμε με αγάπη μαζί με το όλο τον επιτυχημένο θίασο της παράστασης TOC TOC την Τετάρτη 21 Αυγούστου στην Πάτρα! 

Της Β. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ


 

Toc toc… Τι γίνεται και «σκίζει» η παράσταση με την οποία κάνεις φέτος καλοκαιρινή περιοδεία;


Η παράσταση σκίζει διότι είναι μια καταπληκτική κωμωδία και έχει τύχει μιας υπεροχής διασκευής στα ελληνικά από την Κατερινα Μπέη και τον Κώστα Σπυροπουλο που την σκηνοθετεί. Μιλάει για πραγματικές καταστάσεις που λίγο πολύ έχουμε συναντήσει και έχουμε βιώσει όλοι μας,που μας κάνουν τη ζωη δυσκολη και που αμα τις δεις από άλλη πλευρά είναι και ξεκαρδιστικές. Και φυσικα υπάρχει και το κεντρικό νόημα του έργου που είναι μια πανανθρώπινη αλήθεια,ότι η αγαπη τα θεραπεύει όλα και ότι μολις σταματήσουμε να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας ξεχνάμε και το πρόβλημα μας.
 


Παίζει ρόλο η σχέση μεταξύ των ηθοποιών, ιδιαίτερα στις περιοδείες που αναγκαστικά μοιράζεστε, προσωπικές στιγμές;


Παιζει πολύ μεγάλο ρόλο η σχέση των ηθοποιών πάνω στη σκηνή για να κυλήσει καλά το έργο και εδώ θα έλεγα είναι αρμονική!
 

Διακοπές ή περιοδεία;


Μου αρεσουν και τα δυο,το τελειο θα ήταν ο συνδυασμός!
 

Πάτρα ή Αθήνα; Γνωρίζω ότι θα είναι αντικειμενική αν και λίγο δύσκολο… καθώς είναι γνωστό ότι είσαι δικός μας άνθρωπος και μάλιστα από τους Πατρινούς που στηρίζουν και υποστηρίζουν  τον τόπο καταγωγής τους


Όχι ότι δεν είναι όμορφη η Αθήνα και μαλιστα σε μερικά σημεία γοητευτική, αλλά η Πατρα είναι "μπιζουδάκι" και είναι και η γενέτειρα μου και έχει και το πλεονέκτημα της θάλασσας!
 

Ηθοποιός, αλλά και μητέρα. Τι σου «πήρε» και τι σου «έδωσε» το επάγγελμα στην προσωπική σου ζωή;


Δεν νοιωθω ότι μου πήρε κάτι αντίθετα μου έδωσε δυνατές εμπειρίες και χαιρομαι που ο γιος μου επέλεξε και αυτός να γίνει ηθοποιός και τωρα σπουδάζει.


 

Θυμάμαι μου είχες πει, πολύ ωραίες ιστορίες από την Πάτρα και κρατάς με αγάπη πολλές όμορφες αναμνήσεις. Τι σου λείπει από την πόλη;


Μου λείπουν η γλύκα,η ηρεμία της,η ανθρωπιά της,οι ρυθμοί της,η θάλασσα,τα καφέ της και πάνω απ’όλα οι δικοί μου άνθρωποι που είναι εδώ.
 

Η πορεία σου είναι συνεχώς ανοδική με πολλές και σημαντικές συνεργασίες. Για την κοκκινομάλλα «Κανέλα» του σήριαλ που έχει «σπάσει» κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, ποια είναι η γνώμη σου για το σίκουελ;


Επειδή έχω διαβάσει κάποια σενάρια θα πω πως έχει τα φόντα να γίνει ισάξιο και καλύτερο από το πρώτο.



Σε λίγες ημέρες θα σε απολαύσουμε από κοντά. Όταν ολοκληρωθεί η περιοδεία, πολύ θα συναντούμε;


Το χειμωνα θα είμαι στην παράσταση «Αλίμονο στους νέους»των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου σε σκηνοθεσία Βας. Νικολαιδη με εκλεκτούς συναδέλφους,στο θέατρο Κόρονετ.
 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απολαυστική κουβέντα που είχαμε!


Ευχαριστω πολύ κι εγώ,φιλιά!
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ