Πάτρα - Υπόθεση λαθραίων τσιγάρων: Πάνω από 11.000 πακέτα - Πως έγινε η "αποκάλυψη" - Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ - ΝΕΟΤΕΡΑ

δυο συλληψεις αλλοδαπών

Νεότερη Ενημέρωση 20.49: Oλοκληρώθηκε πριν από λίγο η καταμέτρηση των πακέτων λαθραίων τσιγάρων που εντοπίστηκαν στην Πάτρα, σε αποθήκη ιδιοκτησίας των δυο συλληφθέντων αλλοδαπών από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news o ακριβής αριθμός των πακέτων ανέρχεται στις 11.280. Οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν και 180 σακουλάκια λαθραίου καπνού.

Πρώτη Ενημέρωση 19.05: Ποσότητα μαμούθ λαθραίων τσιγάρων "έκρυβε" η απόθηκη που εντοπίστηκε στην Πάτρα, από άνδρες του Β' Αστυνομικού Τμήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, 9.000 πακέτα έχουν καταμετρηθεί μέχρι στιγμής από τους Αστυνομικούς, οι οποίου συνεχίζουν τη διαδικασία. Αυτό σημαίνει πως ο αριθμός των λαθραίων τσιγάρων ειναι τεράστιος, ωστόσο δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα ο αριθμός της ζημιάς για το δημόσιο από τους δασμούς. 

Πάτρα: Πολύ μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων εντόπισε η Αστυνομία σε αποθήκη - Δύο συλλήψεις

Υπενθυμίζεται πως η αποκάλυψη της υπόθεσης, έγινε μετά από τη σύλληψη δυο ατόμων Πακιστανικής υπηκοότητας από αστυνομικούς,  για πώληση λαθραίων τσιγάρων. Αφού τους πέρασαν χειροπέδες. ακολούθησε έρευνα σε αποθήκη που διατηρούν.

Τώρα οι Αστυνομικοί, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να αποτελούν μέλη κύκλωματος εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, που είχε "δικτυωθεί" στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιφέρεια. Οι έρευνες επίσης εστιάζονται και στο ρόλο των δυο αλλοδαπών στην υπόθεση. 

Διαβάστε επίσης