Πάτρα: Πένθος για την οικογένεια του Φώτη Παπαβασιλόπουλου - Έφυγε ο πατέρας του

σε ηλικία 99 ετών

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαβασιλόπουλος, πατέρας του Προέδρου του "Ολύμπιον Θεραπευτηρίου" Πατρών, Φώτη Παπαβασιλόπουλου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία και σε όλους όσοι τον γνώριζαν, καθώς εκτός από ένας άριστος οικογενειάρχης ήταν μέχρι τέλους ενεργός πολίτης. 

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 5.30 το απόγευμα στον Άγιο Γρηγόριο Λουσικών Δυτικής Αχαΐας.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ (πρώην Υπουργός):

arheio_lipsis_1.jpg

"Εφυγε ενας φιλος ενας δημοκρατης. Ο Γιωργης ο Παπαβασιλόπουλος υπηρξε ενας καλος οικογενειαρχης, ενας νοικοκυρης, ενας ενεργός πολίτης και σταθερα και αταλάντευτα ενας δημοκρατης. Για μενα ηταν και ενας καλός γείτονας και αγαπητός φιλος δικός μου αλλα και του πατερα μου. Πάντα οταν συναντιόμαστε μου εξέφραζε την αγωνια του για την Δημοκρατική παράταξη. φιλε Γιωργη καλο ταξιδι, Πανο και Φωτη τα θερμα μου συλλυπητήρια".

ΓΡΗΓΌΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ (Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας):

aexopoylos-620x420-960x720.jpg

Θερμά συλλυπητήρια! Έζησα από κοντά και γνώρισα για 12 χρόνια έναν ηλικιωμένο άνδρα με προοδευτικές και νεωτεριστικές ιδέες! Έντιμος αγωνιστής της Δημοκρατίας, με αντιλήψεις και προτάσεις που εντυπωσίαζαν, με αγάπη για τον τόπο του και τους ανθρώπους του. Συνεργάτης μου επίσημα τα πρώτα χρόνια, και συνομιλητής μου συχνός τα επόμενα. Πάντα με βοηθούσε με την εμπειρία του και την σοφία του. Καλό ταξίδι μπάρμπα Γιώργη!! Να ζήσετε να τον θυμάστε!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ