Αγρίνιο: Περιπλέκεται η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος της 15χρονης – Κατέθεσε μήνυση για βιασμό σε βάρος του 53χρονου

ανατροπή ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Περιπλέκεται η υπόθεση μαστροπείας – ασέλγειας σε βάρος 15χρονης στο Αγρίνιο, οι αποκαλύψεις της οποίας έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Στην υπόθεση λοιπόν σύμφωνα με ανεπίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, σημειώθηκε ανατροπή καθώς η ανήλικη κατέθεσε μήνυση για βιασμό σε βάρος του 53χρονου επαγγελματία, με αποτέλεσμα να ασκηθεί εναντίον του συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Όπως υποστήριξε ο βιασμός της έγινε στο κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος σε κεντρικό σημείο της πόλης. Πάντως στην αρχική της κατάθεση στην Ασφάλεια Αγρινίου, η 15χρονη  είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον κατηγορούμενο όμως η ιατροδικαστική-  γυναικολογική εξέταση έδειξε ότι ήταν σεξουαλικά ενεργή, χωρίς μάλιστα να εντοπιστούν ίχνη βιασμού.

Νωρίτερα, τόσο ο 53χρονος γνωστός επαγγελματίας της πόλης, όσο και ο 57χρονος πατέρας της ανήλικης που κατηγορείται για μαστροπεία, πέρασαν το κατώφλι της Ανακρίτριας Αγρινίου και έλαβαν νέα προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος επαγγελματίας εκτός από βιασμό κατηγορείται και για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση έναντι αμοιβής.

Και οι δύο άνδρες πάντως που συνελήφθησαν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, αρνούνται τις κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί.

Πηγή - sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης