Viral: Ο Ομπάμα εμφανίζεται ξαφνικά σε σύσκεψη και γίνεται χαμός

Υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλής και αγαπητούς προέδρους των ΗΠΑ. Ο λόγος για τον Μπαράκ Ομπάμα, που εμφανίστηκε ξαφνικά σε μια σύσκεψη νέων αποφοίτων λυκείου, με τα πρόσωπά τους να αποτυπώνουν τον ενθουσιασμό και την έκπληξή τους.

Οι νέοι ήταν όλοι ασκούμενοι του Obama Youth Jobs Corps, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία του Ιδρύματος Ομπάμα και της Urban Alliance, με σκοπό την παροχή πρόσβασης σε οικονομικές ευκαιρίες για αποφοίτους λυκείου από λιγότερο ευκατάστατες κοινότητες του Σικάγου.

Viral η αντίδραση των νέων μόλις βλέπουν τον Μπαράκ Ομπάμα μπροστά τους

 

 

Μόλις, λοιπόν, μπήκε στην αίθουσα ο Μπαράκ Ομπάμα, έδειξε για άλλη μία φορά πως δεν έχει χάσει καθόλου από την επίδρασή του στους νέους των ΗΠΑ με τους πάντες να μένουν με το στόμα ανοιχτό, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι είχαν μπροστά τους όντως τον αγαπημένο τους Αμερικανό πρόεδρο.

«Χαίρομαι που σας βλέπω παιδιά, πώς είστε όλοι σας;» λέει ο Μπαράκ Ομπάμα χαιρετώντας την ομάδα των νέων. «Αυτό το καλοκαίρι είναι το τελευταίο σας προτού βγείτε έξω στον κόσμο και κάνετε όλα αυτά τα καταπληκτικά πράγματα. Είναι συναρπαστικό».

Η συνομιλία του Μπαράκ Ομπάμα με τους νέους φοιτητές

Ένας φοιτητής, αφότου ξαναβρήκε την λαλιά του, εξήγησε πως είναι ασκούμενη στο τμήμα που είναι υπεύθυνο για την δημιουργία του Προεδρικού Κέντρου Ομπάμα στο Σικάγο, με τον Αμερικανό πρόεδρο να την ευχαριστεί, προσθέτοντας: «Όπως γνωρίζετε, μέρος του στόχου αυτού του προγράμματος είναι να σας εκθέσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα, και να αναγνωρίσετε πως ακόμη κι αν εσείς πετύχετε, οι κοινότητες από τις οποίες προέρχεστε θα χρειαστούν από εσάς να είστε ενεργοί και αφοσιωμένοι, με στόχους στη ζωή σας.

Στο βίντεο που μοιράστηκε το Ίδρυμα Ομπάμα, το οποίο και έχει γίνει viral, μία από τις ασκούμενες αποκάλυψε πως με το ζόρι κατάφερνε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, βλέποντας μπροστά της τον Μπαράκ Ομπάμα.

Να σημειωθεί πως ο Μπαράκ Ομπάμα διετέλεσε δύο τετραετίες Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 2009 έως το 2017 και όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα, δεν πρόκειται να θέσει ξανά υποψηφιότητα, διότι, όπως λέει, δεν τον αφήνει η Μισέλ Ομπάμα.

Διαβάστε επίσης