Νομική Σχολή στην Πάτρα ...ίσως!

του θρασύβουλου μαυρομμάτη

...πως τώρα να τα βάλεις με τους πολλούς;

...και πως να πας απέναντι σε ένα εξελισσόμενο και πανίσχυρο τοπικιστικό συναίσθημα και συμφέρον, που πανεύκολα και ταχύτατα εξαπλώνεται σε επαϊοντες και...καστανάδες!!!......

...πολλώ δε μάλλον όταν δεν μπορείς εσύ ο ίδιος να καταθέσεις δικό σου τεκμηριωμένο λόγο η αντίλογο, είτε λόγω άγνοιας του θέματος, είτε γιατί η σημειολογική προσέγγιση του "παλλαϊκού-πανπατραϊκού" αιτήματος, ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, δεν έχει εισφέρει σοβαρά επιχειρήματα να αντικρούσεις και σαφώς στερείται της αναγκαίας ακαδημαϊκής υποστήριξης και βάσης...

...και ακόμα όταν ο περιρρέων αλλά και ευδιάκριτα πλέον κατευθυνόμενος οργίλος μαζικός λόγος είναι σαφώς επηρεασμένος και από κομματικές-τραυματικές σκοπιμότητες, πως εσύ τώρα ο ανευθυνοϋπεύθυνος ενεργός δημότης-πολίτης να καταθέσεις δημόσια την άποψή σου χωρίς να έχεις απαντήσει άλλη μια φορά στο σχεδόν φιλοσοφικό ερώτημα, "οι πολλοί έχουν πάντα δίκιο;" 

...πολύ δε περισσότερο όταν δεν έχει ακόμα λυθεί η σταθερή δημοκρατική σου απορία αν οι πολιτικοί ταγοί πρέπει να οδηγούν την κοινωνία, η μόνον να την αφουγκράζονται και ανεπιφύλακτα να την ακολουθούν η όχι, με τον φόβο πάντα του επαπειλούμενου πολιτικού κόστους η του προσδοκόμενου πολιτικού οφέλους,όταν φυσικά και δεν συμβαίνει ως συνήθως, ουδέτερα να σιωπούν...με κοινωνικό σεβασμό στο χριστιανικό "απελθέτω απ΄έμού..."...!!!.

...κλείνοντας, αντιληπτές ελπίζω πως έγιναν οι σκέψεις και πως δεν έχει κανένα προσωπικό λόγο η γραφίδα μου να λέω ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ούτε όμως να λέω και ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ...!!!

...ας αποφασίσουν τελικά :αυτοί που πρέπει, λαμβάνοντας όμως υπ όψη γιατί 5 ημέρες πριν τις εκλογές κάποιος Γαβρόγλου θέλησε να αφήσει το παμπόνηρο πολιτικό-κομματικό του αποτύπωμα με μια απόφαση που βρίθει ποικίλλων ελαττωμάτων και διάφανων σκοπιμοτήτων...!!! ..

Διαβάστε επίσης