...ξεθωριασμένες συνταγές και σκουριασμένα εργαλεία!!

του Θρασύβουλου Μαυραμμάτη

 "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" και άλλα πολλά χυδαία και φασιστικά κοσμητικά επίθετα είναι η καθιερωμένη σοδιά των ύβρεων και του κιτρινισμού που σύμπασα η αριστερά στολίζει κάθε τόσο τους επικίνδυνους αντιπάλους της από τον δημοκρατικό χώρο της Νέας Δημοκρατία; στα εθνικά θέματα προκειμένου να απομονώσει και να απομειώσει την ιδεολογική και πολιτική τους βαρύτητα και διείσδυση...αλλά και για να εκτονώσει ίσως με,κάθε ευκαιρία , και το υποδόριο ιδεολογικό και πολιτικό της μίσος...!!!.

...και αυτή τη φορά στόχος 'έγινε πάλι ο "αγαπημένος της" πρώην πρωθυπουργός ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ που αφού δεν κατάφεραν να τον εξοντώσουν με την άθλια σκευωρία τους για την Novartis,, επιχειρούν, τώρα, με άσφαιρα όμως πυρά να σπεκουλάρουν την κυβέρνησή μας με αφορμή την δικαιωματική, συγκροτημένη, εμπεριστατωμένη και πατριωτική πολιτική του παρέμβαση για τις διερευνητικές με τους Τούρκους συνομιλίες στα κρίσιμα Ελληνοτουρκικά ζητήματα ...΄

ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΉ ΟΛΌΪΔΙΑ ΠΑΛΙ έτσι ακριβώς όπως όταν "ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ" αποκαλούσαν το ΚΚΕ και οι υπόλοιπες ξεβαμμένες αριστερές ορντινάτσες του τον εθνικό Ελληνικό στρατό στην τραγική 10οετία 1940-50, που πολεμούσε στο Γράμμο και στο Βίτσι τις ορδές των σλαβοκομμουνιστών που επιχειρούσαν να φέρουν βιαίως και στην Ελλάδα τον σταλινικό παράδεισο... ....αυτόν τον αιματοβαμμένο παράδεισο που με φωτιά και ατσάλι αλλά και ολοκαυτώματα επέβαλαν σαν ερυθρφασιστικές δικτατορίες στα κράτη της αν. Ευρώπης ...διαχρονικό λοιπόν το εργαλείο και η συνταγή της λάσπης τους εναντίον όλων όσων υπολογίζουν και "φοβούνται", προκειμένου να επηρεάσουν τους¨"φιλήσυχους" αστούς-δεξιούληδες η όχι, μαζί κάθε ευήκοο αυτί , ότι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. σπρώχνει στα άκρα την κυβέρνηση με τις απόψεις του και δημιουργεί αδιέξοδα στο κυβερνητικό και εθνικό μέτωπο, αντίθέτως όμως, σαν γόνιμος εμπλουτισμός και αρωγή προς .. ευδοκίμηση μπορούν να εκληφθούν οι απόψεις του Α.Σ. που αυτονόητα μπορούν να κατατίθενται ακόμα και σαν ριζοσπαστικές, οι οποίες και κατά την τελική κρίση και απόφαση του νόμιμου και δημοκρατικά εκλεγμένου πρωθυπουργού θα αξιολογούνται και κατά περίπτωση θα αξιοποιούνται ...!!!

ΥΓ, ΝΑΙ, σκληρός πάντα ο αντίλογος φίλτατοι απέναντι στον προσβλητικό και κακοήθη λόγο...!! 

Διαβάστε επίσης