Πάτρα: Διεθνές Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών 15 έως 17 Ιουλίου

IISA 2019

Το Εργαστήριο Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος ανέλαβε τη συνδιοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου 10th International Conference on Information Intelligence Systems & Applications (IISA 2019) από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου 2019.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν ερευνητικές εργασίες από Έλληνες και Ξένους επιστήμονες σε πολλά σύγχρονα αντικείμενα του τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, όπως επεξεργασία πληροφοριών, ευφυή συστήματα και μέθοδοι, συστήματα και δίκτυα πολυμέσων, εκπαιδευτική πληροφορική, κυβερνοασφάλεια, «έξυπνα» ενεργειακά δίκτυα, «έξυπνες» πόλεις, συστήματα φροντίδας υγείας, κλπ. Επίσης, θα γίνουν τρεις ενδιαφέρουσες κεντρικές ομιλίες από υψηλού κύρους Επιστήμονες του εξωτερικού. Τέλος, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα Εθνικών και Ευρωπαϊκών έργων σε ειδικές συνεδρίες. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν αρκετές ερευνητικές εργασίες από μέλη Τμημάτων του Πανεπιστημίου μας.

Ο καθηγητής του Τμήματος Ιωάννης Χατζηλυγερούδης σε συνεργασία με τον Αν. Καθηγητής Μιχαήλ Παρασκευά (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), έχουν αναλάβει την επιστημονική διαχείριση του διεθνούς συνεδρίου, ενώ έχουν αναλάβει και την τοπική οργάνωση του συνεδρίου μαζί με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη και τους μεταδιδάκτορες του Τμήματος, Δρ Ισίδωρο Περίκο και Δρ Φωτεινή Γριβοκωστοπούλου.

Ιδρυτές του συνεδρίου είναι οι Καθηγητές, Νικόλαος Μπουρμπάκης (Wright State University, ΗΠΑ), Γεώργιος Τσιχριντζής (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και Μαρία Βίρβου (Πανεπιστήμιο Πειραιώς)

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://iisa2019.upatras.gr/

Διαβάστε επίσης