Η επόμενη ημέρα βρίσκει ένα Κίνημα Αλλαγής όρθιο, δυνατό και ικανό

του χρήστου βουλδή, υποψήφιου βουλευτή αχαιας με το κιναλ

Με μεγάλη ειλικρίνεια και ικανοποίηση απευθύνομαι σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Αχαΐας και τους συγχαίρω για την επίτευξη της τρίτης θέσης στο νομό και πανελλαδικά για το Κίνημα Αλλαγής.

Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη στήριξη της προσπάθειας μου και την αναγνώριση του όμορφου, δημοκρατικού, πολιτισμένου και εντατικού πολιτικού αγώνα που κάναμε μαζί με συντρόφους και φίλους.

Η προηγούμενη ημέρα αφήνει πίσω μια μεγάλη αγωνία για τη δυναμική εκλογική επίδοση του Κινήματος Αλλαγής. Μια αγωνία που ζήσαμε τραβώντας δυνατό κουπί περνώντας αλώβητοι ανάμεσα στις Συμπληγάδες Πέτρες της συντήρησης. Δεξιά και Αριστερά συντήρηση βάλθηκαν να μας συνθλίψουν σε ένα πολωτικό δικομματικό κλίμα δίχως να τα καταφέρουν. Ο αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι το Κίνημα Αλλαγής. Ο αντίπαλος του Σύριζα είναι το Κίνημα Αλλαγής.

Δεσμεύομαι να υπηρετήσω τη ρητή εντολή που μου έδωσαν οι υποστηρικτές του Κινήματος Αλλαγής για υπεύθυνη, δημοκρατική, πατριωτική και προοδευτική πολιτική διαδρομή αντάξια των προσδοκιών τους και της εμπιστοσύνης τους.

Δεν θα με δει κανείς τους ποτέ ούτε στη Νέα Δημοκρατία , ούτε στον Σύριζα. Οι αλληλοσερβιριζόμενες όψεις του ίδιου νομίσματος επιθυμούν τη μεταξύ τους εναλλαγή στην εξουσία και τον αποκλεισμό του Κινήματος μας.

Ο ελληνικός λαός ψήφισε ποιόν δεν ήθελε και όχι ποιόν ήθελε. Εκείνοι που δεν ήθελαν τον Μητσοτάκη ψήφισαν τον Τσίπρα και εκείνοι που δεν ήθελαν τον Τσίπρα ψήφισαν τον Μητσοτάκη προκειμένου να αλλάξει η κυβέρνηση. Κυβερνήσεις και παρατάξεις που αρνούνται να καταδείξουν ότι τα μνημόνια στη χώρα τα έφερε η κυβέρνηση Καραμανλή, δυστυχώς είναι καταδικασμένες να αποτύχουν γιατί αρνούνται να διαγνώσουν το πρόβλημα του πελατειακού κράτους.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει ένα Κίνημα Αλλαγής όρθιο, δυνατό και ικανό να κάνει εκείνα τα βήματα ώστε να αποτελέσει την επόμενη κυβερνητική πολιτική πρόταση. Στη δική μας πολιτική δεξαμενή, απέναντι δηλαδή από τη δεξιά, απευθύνω κάλεσμα ένωσης και νίκης σε όλους εκείνους που ονομάζουν τον Σύριζα συντηρητική παράταξη. Εκείνους που αναφέρονται στον Σύριζα με προοδευτικό προσδιορισμό θα τους αφήσω να κάνουν παρέα με τους πετροβολητές, τους συκοφάντες, τους υβριστές, τους υπονομευτές της δικαιοσύνης.

Δυστυχώς πολλοί σοβαροί και προοδευτικοί άνθρωποι ξεπλένουν με την παρουσία τους την παράταξη της ψευτοελπίδας, της ανευθυνότητας και συμμετέχουν πιστεύω δίχως βαθιά περισυλλογή στην προσπάθεια του Σύριζα να απορροφήσει τον κεντροαριστερό χώρο. Δεν θα τους περάσει και δεν θα περάσει.

Είμαστε εμείς το Κίνημα Αλλαγής η ρίζα και η ελπίδα της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης και θα χτίσουμε στα γερά μας θεμέλια την κυβερνητική κεντροαριστερά του μέλλοντος για εμάς και τα παιδιά μας. Δεσμεύομαι.   

Διαβάστε επίσης