Και ο ΠΑΟΚ στο… κόλπο για την απόκτηση του Βέρντε εκτός της ΑΕΚ

Ο Ντανιέλε Βέρντε φαίνεται ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, αλλά ακόμη η Ένωση δεν τα έχει βρει με τη Ρόμα για τη μεταγραφή του. Πλέον, φαίνεται ότι η υπόθεση βρίσκεται σε ένα στάδιο που δεν υπάρχει δυνατότητα αναμονής, με άλλα λόγια είτε θα προχωρήσει θετικά, είτε αρνητικά και μάλιστα σύντομα.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τους «τζιαλορόσι» για τον παίκτη, ωστόσο σύμφωνα με το tuttomercatoweb όχι απλώς δεν παίζει μόνη της, αλλά έχει ανταγωνισμό και από την Ελλάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ΠΑΟΚέκανε κρούση στον σύλλογο της Ρώμης για τον παίκτη, ενώ πάντα υπάρχει και το ενδιαφέρον από Μπέτις και Μαγιόρκα.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει, επίσης, ότι ο Τζιανλούκα Πετράκι (ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ρόμα) έχει ως στόχο να πουλήσει τον Βέρντε, βάζοντας στη συμφωνία που θα κάνει με οποιαδήποτε ομάδα και ποσοστό μεταπώλησής του.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν και εναλλακτική επιλογή, που ακούει στο όνομα Φέντε Καρτάμπια, με τους Ισπανούς να υποστηρίζουν ότι οι συζητήσεις με τον Αργεντινό και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι προχωρημένες.

Σε κομβικό σημείο βρίσκεται και η προσπάθεια απόκτησης του Νέλσον Ολιβέιρα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ». Το δημοσίευμα της εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο «δικέφαλος» βρίσκεται σε αναμονή αρκετό καιρό και περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας την απάντηση του Πορτογάλου επιθετικού.

Στην ΑΕΚ, πάντως, προστίθεται πως δεν «καίγονται» για επιθετικό σε αυτό το σημείο και σε αυτό έχει συμφωνήσει και ο Μιγκέλ Καρντόσο. Και αυτό γιατί τσεκάρονται και άλλες λύσεις,με τη θερινή μεταγραφική περίοδο να είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται στην πορεία να προκύψει και κάποιο «λαβράκι».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ