Ο Αλέξης Γεωργούλης ορκίστηκε Ευρωβουλευτής και στέλνει το πρώτο του μήνυμα!

Ο Αλέξης Γεωργούλης  που εκλέχθηκε Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες Ευρωεκλογές ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του μετά την ορκωμοσία της 2ης Ιουλίου. Ο ίδιος μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα από το Στρασβούργο.

Μπορεί ο ηθοποιός να δέχτηκε πριν λίγες μέρες αρνητικά σχόλια, όταν μετά από κάποιες αναρτήσεις του στα Social media τον κατηγόρησαν για «τουριστική» συμπεριφορά στο Ευρωκοινοβούλιο, ο ίδιος όμως φαίνεται να δίνει τη δική του αποστομωτική απάντηση.

Λίγο μετά την ορκωμοσία του ανέβασε φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά πως στόχος του ως Ευρωβουλευτής είναι να ασχοληθεί με το κομμάτι του πολιτισμού και για αυτόν το σκοπό θα βάλει τα δυνατά του: «Στρασβούργο, 2 Ιουλιου 2019, ορκίστηκα ευρωβουλευτής ενώπιων της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ανήκω στο 61% των ευρωβουλευτών που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά, γεγονός που δείχνει την ανάγκη για ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα. Η χαρά να εκπροσωπώ όσους με ψήφισαν άλλα και εκείνους που δεν με ψήφισαν, εναλλάσσεται με την ευθύνη να αποτελέσω χρήσιμο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, όχι μόνο για την πολιτική μου ομάδα, αλλά και για τη την χώρα μας και φυσικά και για την Ευρώπη μας».

Και ακολούθησε φυσικά και ένα Video, όπου αναφέρθηκε το εξής: «Στόχος μου είναι να ασχοληθώ με τον πολιτισμό. Ο πολιτισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Ελλήνων όπως και των Ευρωπαίων και από την μεριά μου δεσμεύομαι να πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες και να ακολουθήσω τέτοιες γραμμές ώστε να βοηθήσω στην στήριξη του σε όλα τα επίπεδα. Μακριά από μικροκομματικές και μικροαστικές διαφορές ή αντιλήψεις. Ο πολιτισμός μπορεί να μας ενώσει και εγώ θα βάλω όλη μου την δύναμη σε αυτό».

Διαβάστε επίσης