ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΪΝΙΩΤΗ: Με πυκνές συναντήσεις σε σπίτια πολιτικών και προσωπικών φίλων

Με συνεχείς συναντήσεις σε σπίτια φίλων που του οργανώνουν συγκεντρώσεις συνεχίζει και εντείνει την προεκλογική του προσπάθεια ο υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στο νομό Αχαϊας Γιάννης Λαϊνιώτης.

Οι συγκεντρώσεις αυτές έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αφορούν συμπολίτες που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα χωρίς καμιά εξαίρεση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο βουλευτή να μιλάει απ’ ευθείας στους συνομιλητές του χωρίς να παραπέμπει σε κομματισμούς και εξαρτήσεις.

Παράλληλα ο Γ. Λαϊνιώτης επωφελείται από το γεγονός ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε παρών και δίπλα στις ανάγκες των απλών ανθρώπων που τους εξυπηρετούσε, όσο και όπου μπορούσε, χωρίς διακρίσεις και με ανιδιοτέλεια. Σε αυτό οφείλεται και ένα προεκλογικό γεγονός που αξίζει να επισημανθεί. Ο Γ. Λαϊνιώτης συναντά ανθρώπους σε όλο το νομό, ή επίσης επικοινωνούν μαζί συμπολίτες που αισθάνονται την ανάγκη να του εκφράσουν την υποστήριξή τους, με βάση της συμπαράστασή του όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Υπάρχουν στιγμές σε αυτήν την προεκλογική περίοδο που νοιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος», ανέφερε ο Γ. Λαϊνιώτης και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν άνθρωποι που στάθηκα δίπλα τους χωρίς καμιά υστεροβουλία. Οι άνθρωποι αυτοί μου ανταποδίδουν τη συμπαράσταση πριν καν τους το ζητήσω. Είναι μια εξέλιξη που με κάνει να νοιώθω όχι μόνο αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και χαρούμενος αφού πάντα πίστευα ότι ο πολιτικός πρέπει να βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης