Περιοδεία Λαϊνιωτη στη Δυτική Αχαΐα: "Ο κόσμος ζητάει κάτι διαφορετικό"

Στην Κάτω Αχαγιά ήταν η στάση που έκανε σήμερα (Τρίτη 2 Ιουλίου) ο υποψήφιος βουλευτής Αχαίας με την Ένωση Κεντρώων  Γιάννης Λαϊνιώτης.

Στη συνάντηση που είχε με φίλους και συναγωνιστές πήραν μέρος και πρόσωπα από όλη τη Δυτική Αχαϊα, με την οποία ο Γιάννης Λαϊνιώτης διατηρεί στενούς δεσμούς. Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να εξηγήσει για μια ακόμα φορά τις προσωπικές του επιλογές, να υπενθυμίσει τις πολιτκές του αντιλήψεις αλλά και να ανανεώσει παλαιούς δεσμούς και φιλίες.

Ίσως μάλιστα αυτό να είναι και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στις περιοδείες του Γιάννη Λαϊνιώτη. Δεν περιοδεύει ως τυπικός υποψήφιος, αλλά επισκέπτεται τόπους και ανθρώπους με τους οποίος έχει αδιάλειπτους δεσμούς εδώ και χρόνια. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην επίσκεψή του στην Κάτω Αχαγιά. Οι συναντήσεις του διεξήχθησαν σε ένα κλίμα αποδοχής, φιλίας και πολιτικής σύμπτωσης και ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Κάθε φορά που συναντιέμαι με παλιούς φίλους δυναμώνει η πίστη μου ότι την Κυριακξή που μας έρχεται θα βγεί από τις κάλπες μια έκπληξη» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής μετά τη συνάντηση της Αχαγιάς και συμπλήρωσε: «Είναι εντυπωσιακή η διάθεση των ανθρώπων να φύγουν από τα κατεστημένα σχήματα και πρόσωπα που έχουν κουράσει και απογοητεύσει. Αυτή τη διάθεση τη συναντάω παντού, τη συνάντησα και σήμερα. Πρόκειται για ένα ολόκληρο κόσμο που αναζητάει κάτι το διαφορετικό, κάτι που να το χαρακτηρίζει ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες, γεγονός που με κάνει αισιόδοξο για το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας».

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ