Ο Ανδρέας Κατσανιώτης στην Αιγιάλεια

«Η περιοχή μας έχει την μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει σελίδα»

«Ο τόπος μας έχει ανάγκη από μεγάλες ταχύτητες, σύγχρονη αντίληψη και αποτελεσματικότητα. Και η πολιτική έχει ανάγκη από ήθος, σοβαρότητα, αλλά και τη δύναμη να αλλάζει τον τόπο προς το καλύτερο. Αυτά εγγυάται η Νέα Δημοκρατία, που με αυριανό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να διαθέτει ισχυρή αυτοδυναμία για να πετύχει να γράψει τη νέα σελίδα…». 

Αυτά, μεταξύ άλλων υπογράμμισε ο Ανδρέας Κατσανιώτης, που κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακού επισκέφθηκε πολλές περιοχές της Αιγιάλειας και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους πολίτες, διαπιστώνοντας ότι μέρα με τη μέρα, το μεγάλο ρεύμα πολιτικής αλλαγής γίνεται όλο και μεγαλύτερο. «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι την Κυριακή 7 Ιουλίου, η Αχαΐα θα κάνει μία ιστορική επιλογή ελπίδας, ενότητας και αλλαγής πορείας» ανέφερε ο κ. Κατσανιώτης, σημειώνοντας τη σημασία που έχει, ο νομός να έχει ισχυρή εκπροσώπηση στην επόμενη Βουλή και στην επόμενη κυβέρνηση, καθώς όπως είπε «οι ευκαιρίες δεν είναι για να χάνονται». 

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης σημείωσε δε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η Αιγιάλεια, τόσο στον αγροτικό, όσο και στον τουριστικό τομέα, τονίζοντας πως ειδικά μετά τις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές και την εκλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη, συντρέχουν οι προϋποθέσεις μίας ισχυρής ανάπτυξης, αρκεί να συνεργαστούν όλοι με κοινό στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δυναμική εξωστρέφεια της περιοχής και των προϊόντων της.  

Μάλιστα, ο κ. Κατσανιώτης, συνοδευόμενος από τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη. «Η Αιγιάλεια αποτελεί περιοχή παραγωγής αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, των οποίων τη θέση πρέπει να ενισχύσουμε στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ θα πρέπει έγκαιρα να σχεδιάσουμε τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στα πλαίσια της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, προκειμένου να δοθεί έμφαση στα προϊόντα που μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερη δυναμική, όπως η μοναδική μαύρη σταφίδα…» ανέφερε ο κ. Κατσανιώτης. 

Διαβάστε επίσης