Ψάχνει σπίτι στη Βαρκελώνη ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ στα ισπανικά ΜΜΕ ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «μπλαουγκράνα» για να επιστρέψει στο «Καμπ Νου».

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στα σχετικά δημοσιεύματα, ο Νεϊμάρ συμφώνησε σε όλους τους όρους που έβαλε ο ισπανικός σύλλογος, χωρίς καν να υπάρξει διαπραγμάτευση.

 Ο διεθνής άσος, μάλιστα, θα δεχθεί σημαντική μείωση των αποδοχών του για να κλείσει η συμφωνία. Συγκεκριμένα από τα 36.8 εκατ. ευρώ που παίρνει το χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να υποχωρήσει στα 24 εκατ. ευρώ.

Οι Καταλανοί προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ και τον Φιλίπε Κουτίνιο ως αντάλλαγμα προκειμένου να πείσουν την Παρί να συναινέσει στην παραχώρησή του. Εκτός, όμως, από τον Κουτίνιο, οι «μπλαουγκράνα» προτείνουν ως ανταλλάγματα και τους Σαμουέλ Ουμτιτί και Ιβάν Ράκιτιτς. Όμως, σε περίπτωση που η Παρί επιλέξει παραπάνω από ένα έμψυχα ανταλλάγματα, τότε το χρηματικό ποσό θα πέσει αρκετά κάτω από τα 100 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης