Πάτρα: Ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε πάνω σε ζωντανό γατάκι (ΦΩΤΟ)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ανέδειξε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό η δημοσιογράφος Ελίζα Καλλίτση με «ασυνείδητο» οδηγό στην Πάτρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα γατάκι.

Εκείνο από ό,τι φαίνεται άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο. Αλλά τι τον ένοιαζε τον οδηγό, ο οποίος δεν έδωσε σημασία στις κραυγές, κλείδωσε και έφυγε. Το γατάκι συνέχιζε να ουρλιάζει και να εκλιπαρεί για βοήθεια. Κάποια στιγμή βγήκαν από τα μπαλκόνια τους οι κάτοικοι των γύρω πολυκατοικιών, «ενοχλημένοι». Το είδαν κάτω από τη ρόδα και άρχισαν να βρίζουν γιατί τους… ενοχλούσε.

Μέχρι που κάποιος ευαισθητοποιήθηκε και κάλεσε την πυροσβεστική, οι άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως και άρχισαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού. Είχε πάει πια 4 το μεσημέρι όμως. Το γατί ήταν σχεδόν νεκρό, είχαν περάσει ήδη 9 ώρες. Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική αλλά οι γιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν τα κατάφεραν.

Η δημοσιογράφος ήταν από τις πρώτες που προσέτρεξε για βοήθεια.

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα: «7 η ώρα το πρωί. Παρκάρεις. Πάνω σε ένα γατί που κοιμάται στο δρόμο και δεν μπορεί ή δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Παρκάρεις. Τούμπι βρε αδελφέ. Εμπόδιο. Κάτι καταλαβαίνεις. Άντε και όχι. Το ζώο ουρλιάζει. Δεν το ακούς; Κλειδώνεις και φεύγεις. Και μετά εσύ που περνάς από δίπλα. Και εσύ από τα μπαλκόνια στις πολυκατοικίες. Το βλέπεις. Αλλά δεν αντιδράς. Εκνευρίζεσαι όμως που τα 2 οχήματα της Πυροσβεστικής που ήρθαν για να απεγκλωβίσουν το ανήμπορο πια να φωνάξει πλάσμα χαλάνε τον ύπνο σου. 4 το μεσημέρι πια. Τότε μόνο κάποιος ειδοποίησε. Και εσύ κυρά μου δημοσιογράφος πράγμα δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Τόση φασαρία ; Για ένα γατί ; 9 ώρες παγιδευμένο το ενοχλητικό πράγμα που κάνει φασαρία κάτω από τη ρόδα. Ο μικρός μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Εσείς ήσυχοι πια συνεχίστε τον ύπνο σας. Στο βαθύ σκοτάδι σας...»

 

Διαβάστε επίσης